Libnet.ro
UNICEF

22:45

Comandamentul pentru situatii de urgenta, convocat dupa inundatiile din Galati

B1 B1,
Comandamentul pentru situatii de urgenta, convocat dupa inundatiile din Galati

Guvernul a convocat, joi, comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati, in urma carora 4 persoane au murit, una este data disparuta, peste 700 de case au fost inundate si sute de. continuă pe B1

Premierul Ponta a convocat comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati

Premierul Victor Ponta a convocat, joi, comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati, in urma carora cinci persoane, intre care un copil, si-au pierdut viata, o alta este data disparuta, peste 700 de case au fost inundate si sute de oameni au fost evacuati.

Victor Ponta a convocat un comandament pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile de la ...

Prim-ministrul Victor Ponta a convocat joi un comandament pentru situatii de urgenta la Palatul Victoria, dupa inundatiile din judetul Galati. Sapte persoane au murit si alte cinci sunt date disparute, la Galati, dupa ce ploile torentiale au facut ravagii in acest judet. Peste 700 de locuinte sunt afectate, iar 17 localitati sunt izolate. Traficul feroviar intre Barlad si Galati a fost afectat. Citeste si POTOP la Galati: SAPTE persoane au murit, 715 de case afectate, 17 localitati sunt .

FOTO Lotul sportiv de pompieri, locul II la faza finala a concursului pentru situatii de urgenta

Lotul sportiv al I. Calarasi a participt la faza nationala a concursurilor profesionale ale serviciilor pentru situatii de urgenta de la Bacau si s-a intors acasa cu medalia locului II. in competitie au intrat cele mai bune 12 loturi sportive ale Inspectoratelor din Romania.

Galati: O noua viitura, dupa inundatiile care au omorat noua oameni.

La numai 24 de ore de la viitura care a omorat noua persoane, galatenii se pregatesc pentru noi inundatii, transmite Realitatea TV. 400 de oameni din Valea Marului au fost evacuati, pentru a se preveni tragedia de cu o seara in urma. Citeste si Cod portocaliu de ploi in Galati Judetul Galati se afla, joi seara, sub cod portocaliu de ploi, cantitatile de apa putand atinge si depasi 30-35 de litri pe metru patrat, potrivit unei atentionari nowcasting care a fost emisa de Administratia Nationala .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )