Libnet.ro
UNICEF

07:45

Comisarul european Viviane Reding: Criza financiara face imposibile compromisurile din partea CE in Romania sau Ungaria

B1 B1,
Comisarul european Viviane Reding: Criza financiara face imposibile compromisurile din partea CE in Romania sau Ungaria

Comisia Europeana nu poate si nu trebuie sa faca vreun compromis in Ungaria, Romania sau alt stat membru UE, in contextul actualei crize financiare, a declarat vicepresedintele CE Viviane Reding, intr-un. continuă pe B1

Viviane Reding: Criza financiara face imposibile compromisurile din partea CE in Romania sau Ungaria

Comisia Europeana nu poate si nu trebuie sa faca vreun compromis in Ungaria, Romania sau alt stat membru UE, in contextul actualei crize financiare, a declarat vicepresedintele CE Viviane Reding, intr-un interviu acordat redactorului-sef al EurActiv Italia, Giampiero Gramaglia, informeaza Mediafax.

Viviane Reding: Nu aş fi surprinsă de o amânare a aderării României la Schengen

Comisia Europeană urmăreşte în continuare foarte atent situaţia politică din România, după un fel de puci parlamentar, afirmă vicepreşedintele CE, Viviane Reding, precizând că nu ar fi surprinsă dacă integrarea României în Schengen ar fi amânată, conform unui interviu acordat Le Monde.

Viviane Reding: CE urmăreşte în continuare foarte atent situaţia politică din România

Comisia Europeană CE) urmăreşte în continuare foarte atent situaţia politică din România, după un fel de puci parlamentar, afirmă vicepreşedintele CE, Viviane Reding, precizând că nu ar fi surprinsă dacă integrarea României în Schengen ar fi amânată, arată Realitatea. net.

Viviane Reding pledeaza pentru educarea copiilor romi: Altfel va fi o generatie pierduta si vom avea aceleasi probleme si peste 10 ani

Vicepresedintele Comisiei Europene Viviane Reding a declarat ca este in favoarea educarii copiilor romi pentru ca problemele cotidiene, precum evacuarea taberelor de romi din Franta, sa nu mai existe,.

Viviane Reding: Urmarim indeaproape evolutia situatiei din Romania

Comisia Europeana nu poate si nu trebuie sa faca vreun compromis in Ungaria, Romania sau alt stat membru UE, in contextul actualei crize financiare, a declarat vicepresedintele CE Viviane Reding, intr-un interviu acordat redactorului-sef al EurActiv Italia, Giampiero Gramaglia.

Viviane Reding: Nu as fi surprinsa de o amanare a aderarii Romaniei la Schengen

Comisia Europeana urmareste in continuare foarte atent situatia politica din Romania, dupa & ;un fel de puci parlamentar& ;, afirma vicepresedintele CE, Viviane Reding, precizand ca nu ar fi surprinsa daca integrarea Romaniei in Schengen ar fi amanata, conform unui interviu acordat Le Monde, citat de Mediafax.

UPDATE Viviane Reding: Nu as fi surprinsa de o amanare a aderarii Romaniei la Schengen/ Reactia MAE:

Comisia Europeana urmareste in continuare foarte atent situatia politica din Romania, dupa & ;un fel de puci parlamentar& ;, afirma vicepresedintele CE, Viviane Reding, precizand ca nu ar fi surprinsa daca integrarea Romaniei in Schengen ar fi amanata, conform unui interviu acordat Le Monde, citat de Mediafax. |UPDATE Ministerul Afacerilor Externe a precizat ca a luat nota cu surprindere de declaratiile vicepresedintelui CE, sustinand ca astfel de abordari creeaza premisele unui tratament discriminatoriu.

Plumb s-a intalnit cu Comisarul European pentru Schimbari Climatice

Ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb, a avut, astazi, la Bruxelles, o intalnire bilaterala cu Comisarul European pentru Schimbari Climatice, Connie Hedegaard, potrivit unui comunicat de presa.

MAI, despre afirmatia lui Viviane Reding: Este surprinzator faptul ca un oficial al CE face o conexiune explicita intre MCV si procesul de aderare la Schengen

Ministerul Administratiei si Internelor considera & ;surprinzator& ; faptul ca un oficial al Comisiei Europene face o conexiune explicita intre Mecanismul de Cooperare si Verificare si procesul de aderare la Schengen, in pofida punctului de vedere sustinut de CE si prezentat de Serviciul Juridic al Consiliului Uniunii Europene, & ;potrivit caruia intre cele doua procese nu exista nicio legatura& ;, se arata intr-un comunicat al MAI transmis duminica Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )