Libnet.ro
UNICEF

23:00

Comisia Europeana aloca 28 milioane de euro pentru reconstructia economica in Umbria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana aloca 28 milioane de euro pentru reconstructia economica in Umbria

Comisia Europeana va aloca 28 milioane de euro din fondurile politicii de coeziune pentru relansarea activitatii economice in regiunea Umbria, din Italia, afectata de cutremure majore, potrivit unui comunicat al forului comunitar. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Drumul catre nicaieri - modificarile fiscale care dau peste cap economia; Inca 2 milioane euro pentru studiul de fezabilitate invizibil al autostrazii Sibiu-Pitesti; Romania, din nou tigrul Europei - rata copiilor expusi riscului saracie

Cel mai mare profit al sistemul bancar dupa criza: 4,1 miliarde de lei la noua luni. Dupa performantele din 2016 si seriile de cresteri din trimestrul I si II, sistemul bancar romanesc inregistreaza un nou record. Cu fix 30 de zile lucratoare inainte de aplicarea noii fiscalitati, planurile companiilor pe 2018 sunt blocate de lipsa normelor de aplicare. Companiile mari si mici nu isi pot face bugetele decat aproximativ.

Avertisment nou pentru Romania de la Comisia Europeana privind cheltuielile excesive

Comisia Europeana a stabilit ca Romania nu a luat masuri eficiente in urma recomandarii facute de Consiliul European in luna iunie si propune Consiliului sa adopte o versiune revizuita a.

Comisia Europeana a constatat ca Romania nu corecteaza deficitul bugetar. Va fi sesizat Consiliul UE

Consiliul UE va fi sesizat de Comisia Europeana sa recomande din nou Bucurestiului masuri pentru corectarea deficitului bugetar excesiv. Comisia Europeana a constatat ca Romania nu a adoptat masuri.

Comisia Europeana ia in calcul suspendarea fondurilor UE pentru Romania

Comisia Europeana va da in lunile urmatoare avizul privind conditionalitatile ex-ante pe care Romania trebuie sa le indeplineasca. in functie de asta, C. va declara obligatiile.

Comisia Europeana: In lunile urmatoare, vom decide fie sa ne indreptam spre suspendarea fondurilor UE pentru Romania, fie sa declaram indeplinit planul de actiune

Comisia Europeana urmeaza sa-si elaboreze, in lunile urmatoare avizul final privind conditionalitatile ex-ante pe care Romania trebuie sa le indeplineasca, iar in functie de situatia acestora executivul comunitar va putea fie sa declare obligatiile tarii indeplinite, fie sa se intrepte spre suspendarea fondurilor europene - a declarat, marti, pentru HotNews, institutia de la Bruxelles.

Surse din Comisia Europeana: In lunile urmatoare, vom decide fie sa ne indreptam spre suspendarea fondurilor UE pentru Romania, fie sa declaram indeplinit planul de actiune

Comisia Europeana urmeaza sa-si elaboreze, in lunile urmatoare avizul final privind conditionalitatile ex-ante pe care Romania trebuie sa le indeplineasca, iar in functie de situatia acestora executivul comunitar va putea fie sa declare obligatiile tarii indeplinite, fie sa se intrepte spre suspendarea fondurilor europene - au declarat, marti, pentru HotNews, surse din institutia de la Bruxelles.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 6,8 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii, lichiditatea totala fiind de 32 milioane de lei 6,8 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat ieri 40,28 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8,6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 40,28 milioane de lei 8,65 milioane euro), peste rulajul inregistrat ieri 5,7 milioane euro).

Romania risca sa plateasca milioane de euro pentru modul in care a fost gestionata redresarea Hidroelectrica

Romania va afla in curand daca va trebui sa plateasca daune de milioane de euro firmelor carora Remus Borza, administrator judiciar al Hidroelectrica in perioada insolventei, le-a reziliat.

Investitie in infrastructura rutiera. S-a semnat contractul de 10 milioane de euro pentru modernizarea DJ 211

Inca un drum din judetul Calarasi intra in modernizare. Reabilitarea DJ211 D tronson DN 21 Stefan Voda) Libertatea DN3B Dichiseni) km 13+500 km 41+500 va costa 10 milioane de euro, iar contractul pentru realizarea investitiei a fost deja semnat de Consiliul Judetean Calarasi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )