Libnet.ro
UNICEF

15:01

Avertisment nou pentru Romania de la Comisia Europeana privind cheltuielile excesive

Antena3 Antena3,
Avertisment nou pentru Romania de la Comisia Europeana privind cheltuielile excesive

Comisia Europeana a stabilit ca Romania nu a luat masuri eficiente in urma recomandarii facute de Consiliul European in luna iunie si propune Consiliului sa adopte o versiune revizuita a. continuă pe Antena3

Comisia Europeana a constatat ca Romania nu corecteaza deficitul bugetar. Va fi sesizat Consiliul UE

Consiliul UE va fi sesizat de Comisia Europeana sa recomande din nou Bucurestiului masuri pentru corectarea deficitului bugetar excesiv. Comisia Europeana a constatat ca Romania nu a adoptat masuri.

Comisia Europeana ia in calcul suspendarea fondurilor UE pentru Romania

Comisia Europeana va da in lunile urmatoare avizul privind conditionalitatile ex-ante pe care Romania trebuie sa le indeplineasca. in functie de asta, C. va declara obligatiile.

Comisia Europeana: In lunile urmatoare, vom decide fie sa ne indreptam spre suspendarea fondurilor UE pentru Romania, fie sa declaram indeplinit planul de actiune

Comisia Europeana urmeaza sa-si elaboreze, in lunile urmatoare avizul final privind conditionalitatile ex-ante pe care Romania trebuie sa le indeplineasca, iar in functie de situatia acestora executivul comunitar va putea fie sa declare obligatiile tarii indeplinite, fie sa se intrepte spre suspendarea fondurilor europene - a declarat, marti, pentru HotNews, institutia de la Bruxelles.

Surse din Comisia Europeana: In lunile urmatoare, vom decide fie sa ne indreptam spre suspendarea fondurilor UE pentru Romania, fie sa declaram indeplinit planul de actiune

Comisia Europeana urmeaza sa-si elaboreze, in lunile urmatoare avizul final privind conditionalitatile ex-ante pe care Romania trebuie sa le indeplineasca, iar in functie de situatia acestora executivul comunitar va putea fie sa declare obligatiile tarii indeplinite, fie sa se intrepte spre suspendarea fondurilor europene - au declarat, marti, pentru HotNews, surse din institutia de la Bruxelles.

Comisia Europeana aloca 28 milioane de euro pentru reconstructia economica in Umbria

Comisia Europeana va aloca 28 milioane de euro din fondurile politicii de coeziune pentru relansarea activitatii economice in regiunea Umbria, din Italia, afectata de cutremure majore, potrivit unui comunicat al forului comunitar.

Comisia Europeana: Romania trebuie sa-si ajusteze cheltuielile cu cel putin 0,8% din PIB

Romania nu a respectat cerinta Comisiei din iunie, care i-a cerut sa ajusteze ritmul nominal de crestere a cheltuielilor guvernamentale primare, astfel incat sa nu depaseasca 3,3% in 2017, corespunzator unei ajustari structurale anuale de 0,5% din PIB, cheltuieli care acum sunt si mai mari.

Romania nu a luat masuri eficiente pentru corectarea abaterii de la obiectivul bugetar pe termen mediu

Comisia Europeana a stabilit ca Romania nu a luat masuri eficiente in urma recomandarii Consiliului din luna iunie si, in consecinta, propune Consiliului European sa adopte o versiune revizuita a recomandarii adresate tarii pentru a-si corecta abaterea semnificativa de la traiectoria de ajustare in vederea atingerii obiectivului bugetar pe termen mediu, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana va decide in cateva luni daca suspenda sau nu fondurile pentru Romania

Romania a indeplinit 17 dintre conditiile impuse de Uniunea Europeana, dar mai are inca 5 in privinta carora va trebui sa decida foarte curand, a spus comisarul european Corina Cretu, precizand ca, in caz contrat, tara noastra ar putea pierde finantarile.

Subiectele zilei: Cum arata cele mai sarace locuri din lume, fata de alea din Romania; Romania, somata de Comisia Europeana sa reduca spagile din sistemul medical; Ce s-a ales de promisiunile PSD dupa numai 10 luni

Romania s-ar putea apara cu rachete din Franta. Rachete cu raza scurta, cumparate din Franta, ar putea apara spatiul aerian al Romaniei, aflat deasupra bazelor militare sau obiectivelor strategice. Rachetele sunt construite de una dintre cele mai mari firme de profil din Europa. Iordache cere sa treaca pe la el toate legile care au legatura cu Justitia. Parlamentul aproba. Mai precis, Iordache vrea ca el si ceilalti colegi majoritari sa primeasca dreptul de a examina, modifica si completa, dupa caz, toate actele normative care au legatura cu Justitia.

Nord Stream 2 si Europa de Est, mai mult dusmani decat prieteni. Consecintele economice si politice ale unei mega-afaceri contestate de Comisia Europeana

Gazoductul Nord Stream 2, un proiect fabricat in Rusia cu sustinere la varful politicii din Germania si finantat de marile companii energetice ale Batranul Continent, divide profund Uniunea Europeana. Aceasta mega-afacere poate da peste cap pietele energetice si sa genereze niste tensiuni teribile. Nu e de gluma, intre Estul si Vestul Europei poate sa apara o falie la fel de adanca precum in timpul Cortinei de Fier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )