Libnet.ro
UNICEF

16:45

Comisia Europeana a avizat suspendarea exportului paralel al vaccinului impotriva rujeolei, la solicitarea ministrului Bodog

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana a avizat suspendarea exportului paralel al vaccinului impotriva rujeolei, la solicitarea ministrului Bodog

Comisia Europeana a avizat favorabil, in procedura de urgenta, decizia de suspendare temporara a exportului intracomunitar exportul paralel) al vaccinului combinat care protejeaza impotriva rujeolei, oreionului si rubeolei ROR), in urma unei solicitari a lui Florian Bodog, anunta Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

MS: Comisia Europeana a avizat suspendarea temporara a exportului intracomunitar pentru vaccinul impotriva rujeolei

Comisia Europeana a avizat favorabil, in procedura de urgenta, decizia de suspendare temporara a exportului intracomunitar pentru vaccinul impotriva rujeolei, oreionului si rubeolei ROR), a anuntat, marti, Ministerul Sanatatii MS).

Decizie in criza vaccinurilor din Romania: Comisia Europeana a dat un aviz favorabil pentru suspendarea temporara a exportului de vaccinuri

Romania nu mai exporta vaccinuri. Comisia Europeana a avizat decizia de suspendare temporara a exportului intracomunitar a vaccinului combinat, care protejeaza impotriva rujeolei, oreionului si.

Ministerul Sanatatii: CE a avizat suspendarea temporara a exportului intracomunitar pentru vaccinul impotriva rujeolei

Comisia Europeana a avizat favorabil, in procedura de urgenta, decizia de suspendare temporara a exportului intracomunitar in cazul vaccinului combinat care protejeaza impotriva rujeolei,.

in plina epidemie de rujeola, medicii de familie fac vaccinare contra cost

Romania a primit unda verde de la Comisia Europeana pentru suspendarea exportului paralel cu vaccinuri ROR rubeola-rujeola-oreion), dupa ce autoritatile internationale au ajuns la concluzia ca epidemia de rujeola din Romania este, intr-adevar, o problema de sanatate publica si siguranta nationala.

Comisia Europeana isi inrautateste estimarea privind cresterea economiei Greciei

Comisia Europeana va inrautati estimarea sa privind evolutia economiei Greciei in acest an, din cauza incertitudinilor provocate de intarzierea finalizarii celei de-a doua revizuiri a acordului de asistenta financiara, in valoare de 86 de miliarde de euro, conform anuntului facut vineri de un oficial al Executivului de la Bruxelles.

Familia romanului care ar aparea pe pachetele de tigari a dat in judecata Comisia Europeana si Parlamentul European

Familia barbatului a carei imagine pe patul de spital ar aparea pe pachetele de tigari fara acordul sau va da in judecata, la finalul lunii mai, Comisia Europeana si Parlamentul European, la Curtea de Ju.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )