Libnet.ro
UNICEF

22:15

Comisia Europeana someaza SUA sa adopte noi reglementari pentru protejarea datelor cetatenilor UE

B1 B1,
Comisia Europeana someaza SUA sa adopte noi reglementari pentru protejarea datelor cetatenilor UE

Comisia Europeana a somat, marti, Statele Unite sa permita cetatenilor UE sa obtina daune in cazul utilizarii excesive a datelor personale, informeaza europa. eu. Vicepresedintele CE responsabil de. continuă pe B1

Comisia Europeana propune masuri concrete pentru libera circulatie responsabila a cetatenilor UE

Comisia Europeana propune o serie de actiuni concrete care sa permita libera circulatie a persoanelor, accentuand responsabilitatea comuna a statelor membre si a institutiilor UE de a sprijini drepturile cetatenilor europeni de a trai si munci intr-o alta tara UE, relateaza Agerpres.

Comisia Europeana transmite statelor membre clarificari asupra drepturilor cetatenilor UE la libera circulatie si ajutoare sociale

Comisia Europeana clarifica drepturile cetatenilor UE in ceea ce priveste libera circulatie si accesul la prestatiile sociale, raspunzand preocuparilor exprimate de unele state membre in legatura cu problemele pe care fluxurile migratoare le-ar putea pune autoritatilor locale, a informat luni Reprezentanta CE in Romania.

INTERVIU Peter Balas, Comisia Europeana, despre negocierea acordului de liber schimb UE-SUA: Romania a vrut sa se asigure ca in sectoare industriale care nu sunt foarte competitive va beneficia de perioade de tranzitie

Romania vrea sa protejeze agricultura si sectoare mai putin competitive din industrie in negocierile dintre UE si SUA pentru un acord de liber schimb, spune intr-un interviu Peter Balas, director general adjunct al Directoratului pentru Comert din UE. Balas, implicat in negocierile Bruxelles - Washington pentru cel mai cuprinzator acord de liber schimb din istorie, TTIP, spune ca Romania va avea si beneficii indirecte din acest acord, prin cresterea exportului de componente catre tari care vor exporta la rindul lor produsele finite catre SUA.

intalnire importanta astazi, intre Victor Ponta si premierul Chinei. Discutiile vor fi monitorizate de Comisia Europeana

Premierul Chinei vine astazi la Bucuresti pentru a participa la Forumul economic si comercial China - Europa Centrala si de Est. Evenimentul va reuni 16 premieri si 1500 de oameni de afaceri si se va derula.

Cameron analizeaza noi masuri pentru reducerea factorilor care atrag imigranti in Londra

Premierul britanic David Cameron analizeaza o serie de masuri care sa impiedice imigrantii din cadrul Uniunii Europene UE) sa profite de ajutoarele sociale din Marea Britanie inaintea ridicarii restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari la 1 ianuarie 2014.

Wall Street: noi recorduri pentru indicii Dow Jones si SP 500

Wall Street a continuat sa creasca vineri in lipsa stirilor negative, indicele Dow Jones a atins un nou record, iar SP 500 a inchis pentru prima data la o cotatie mai mare de 1. 800 de puncte.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )