Libnet.ro
UNICEF

21:45

Comisia Europeana: Spania nu va mai avea nevoie de noi masuri de austeritate

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana: Spania nu va mai avea nevoie de noi masuri de austeritate

Spania nu va avea nevoie de masuri suplimentare de austeritate pana la sfarsitul anului viitor, chiar daca va rata fara indoiala tintele de deficit, a anuntat miercuri comisarul european pentru Afaceri. continuă pe Antena3

Comisia Europeana: Spania nu va mai avea nevoie de noi masuri de austeritate.

Spania nu va avea nevoie de masuri suplimentare de austeritate pana la sfarsitul anului viitor, chiar daca va rata fara indoiala tintele de deficit, a anuntat, miercuri, comisarul european pentru afaceri economice si monetare Olli Rehn, un semnal clar ca Bruxelles se indeparteaza de raspunsul la criza bazat pe austeritate, relateaza Financial Times, citata de Agerpres. Evaluarea oficialului CE nu stabileste noi tinte bugetare pentru acest an sau pentru anul viitor, ci reprezinta, in schimb, un .

Olli Rehn: Spania nu va avea nevoie de masuri suplimentare de austeritate pana la sfarsitul anului viitor

Spania nu va avea nevoie de masuri suplimentare de austeritate pana la sfarsitul anului viitor, chiar daca va rata fara indoiala tintele de deficit, a anuntat miercuri comisarul european pentru Afaceri economice si monetare, Olli Rehn, relateaza Antena3. ro.

Comisia Europeana amana licitarea a 900 milioane de certificate de emisii

Piata se confrunta, in prezent, cu o supraoferta Comisia Europeana a luat doua masuri importante pentru a remedia dezechilibrul tot mai mare dintre oferta si cererea din cadrul sistemului UE de comercializare a certificatelor de emisii EU ETS).

Comisia Europeana cere corectii de 25% pe mai multe axe ale programelor presuspendate

Ministerul Afacerilor Europene a trimis Guvernului o nota privind masurile necesare pentru reluarea platilor in cazul programelor operationale presuspendate. Comisia Europeana a cerut pentru cele patru programe si pentru POS Mediu corectii de pana la 25%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )