Libnet.ro
UNICEF

01:06

Compania Aeroporturi Bucuresti, demisie zguduitoare a directorului. Anul trecut, se numise singur

România Liberă România Liberă,
Compania Aeroporturi Bucuresti, demisie zguduitoare a directorului. Anul trecut, se numise singur

Bogdan Mindrescu, directorul Companiei Aeroporturi Bucuresti, a demisionat din functie, informeaza s. continuă pe România Liberă

Directorul Companiei Aeroporturi Bucuresti a demisionat

Directorul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), Bogdan Mindrescu, a demisionat, anunta Agerpres, citand surse din Ministerul Transporturilor. Directorul Companiei Aeroporturi Bucuresti a demisionat, au spus acestea, precizand ca nu a fost mentionat motivul.

Directorul Companiei Aeroporturi Bucuresti a demisionat. Decizia vine dupa ce Aeroportul Otopeni a ramas fara servicii de curatenie si dupa aparitia unui raport oficial ce constata mari nereguli la aeroport

Directorul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), Bogdan Mindrescu, a demisionat, anunta Agerpres, citand surse din Ministerul Transporturilor. Directorul Companiei Aeroporturi Bucuresti a demisionat, au spus acestea, precizand ca nu a fost mentionat motivul. Decizia vine dupa ce Aeroportul Otopeni a ramas fara servicii de curatenie si salubritate, dar si dupa aparitia in presa a unui raport al Corpului de Control al premierului care semnaleaza nereguli grave, falsuri in inscrisuri si remunerari ilegale.

Salariul urias al unei angajate de la Aeroporturi Bucuresti. Suma incasata pentru doar 112 minute de munca

Raportul Corpului de Control al Guvernului asupra Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti arata ca o angajata a obtinut salariu echivalent cu 10 lei pe secunda, suma ce depaseste profiturile realizate de.

Directorul Companiei Aeroporturi Bucuresti a demisionat

Bogdan Mindrescu, directorul Companiei Aeroporturi Bucuresti, a demisionat din functie, informeaza stirileprotv. ro. Decizia vine dupa ce un raport al Corpului de Control al premierului a aratat, printre altele,.

Directorul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti a demisionat

Directorul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), Bogdan Mindrescu, a demisionat, au declarat, astazi, surse din Ministerul Transporturilor, potrivit Agerpres.

Parcul eolian CEZ din Constanta a produs anul trecut cu 14% mai mult

Parcul eolian CEZ, cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, a produs anul trecut 1. 323 GWh, cu 14% mai mult fata de 2016, beneficiind de o forta a vantului in medie de 7,25 m/s, a anuntat miercuri compania.

Profitul BRD aproape s-a dublat anul trecut fata de 2016

BRD-Groupe Societe Generale a inregistrat anul trecut un profit net de 1,415 miliarde lei, in crestere cu 85,3% fata de anul anterior. Venitul net bancar a ajuns la 2,786 miliarde lei, in crestere cu 4,9% fata de anul trecut, in timp ce cheltuielile operationale au atins valoarea de 1,473 miliarde lei, cu 4,1% mai mult fata de anul anterior.

BRD si-a marit profitul net cu 85,3% anul trecut, pana la 1,415 miliarde lei

BRD-Groupe Societe Generale, a treia banca din Romania dupa valoarea activelor, a inregistrat anul trecut un profit net de 1,415 miliarde lei 310 milioane euro), in crestere cu 85,3% fata de anul anterior, pe baza veniturilor solide din activitatea de baza si a costului de risc pozitiv, potrivit datelor publicate joi de banca.

GRAFIC 57 de startup-uri au devenit unicorni, anul trecut. Topul tarilor cu cele mai multe astfel de firme

Anul trecut, 57 de firme au ajus la stadiul de unicorn - sa fie evaluate la peste 1 miliard de dolari, potrivit World Economic Forum. Printre acestea se numara Reddit, Coinbase sau Deliveroo.

Romanii au reclamat anul trecut probleme cu aplicarea noilor prevederi UE privind roaming-ul/Arbitrul telecom a demarat o ancheta la operatorii mobili

Arbitrul telecom ANCOM) a primit si solutionat anul trecut 3. 593 de reclamatii de la utilizatorii de comunicati electronice si servicii postale, in crestere cu aproape 25% fata de anul 2016, relatia contractuala cu furnizorul de comunicatii fiind principala nemultumire. Potrivit ANCOM, reclamatiile s-au referit la serviciile Vodafone 21%), Telekom Mobile fostul Cosmote - 19%), Telekom Communications fostul Romtelecom - 15%), RCSRDS 14%) si Orange 12%). 8% dintre sesizari au vizat probleme cu aplicarea noilor prevederi UE privind roamingul Roam like at home), iar oficialii autoritatii au precizat pentru HotNews. ro ca au demarat deja o ancheta ale carei rezultate ar putea fi anuntate la sfarsitul acestei luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )