Libnet.ro
UNICEF

18:30

Comunism, abuz de autoritate si de putere. Saptamana Altfel, plina de teroare pentru elevii Colegiului Militar din Alba Iulia (VIDEO)

B1 B1,
Comunism, abuz de autoritate si de putere. Saptamana Altfel, plina de teroare pentru elevii Colegiului Militar din Alba Iulia (VIDEO)

Asa cum stim a inceput saptamana scoala altfel, perioada plina cu activitati sportive, activitati recreationale sau timp liber la dispozitia elevului. Cu totul altceva se intampla. continuă pe B1

Saptamana altfel printre nori. Elevii galateni si braileni sunt asteptati la aerodromul de la Vadeni

Aerial Club Galati si-a deschis portile in Saptamana altfel pentru elevii din Galati si Braila, dornici sa petreaca o zi printre pasionatii de zbor si aparatele lor la aerodromul din Vadeni.

Elevii galateni vor petrece o saptamana altfel alaturi de pompieri. Salvatorii ii vor instrui pe micuti pentru situatii de urgenta

Prin programul Sa stii mai multe, sa fii mai bun!, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta G-ral Eremia Grigorescu al judetului Galati isi propune sa insoteasca profesorii intr-o saptamana de predare creativa, ajutandu-i in largirea gamei instrumentelor interactive de predare, sa le ofere acces la experimentarea unor metode si instrumente de completare utila a ofertei scolii.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )