Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conducerea Senatului nu a putut discuta cererea DNA vizandu-l pe Corlatean, din lipsa de cvorum; luni, o noua convocare

Adevărul Adevărul,
Conducerea Senatului nu a putut discuta cererea DNA vizandu-l pe Corlatean, din lipsa de cvorum; luni, o noua convocare

Conducerea Senatului nu s-a putut reuni, marti, pentru a discuta solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie de incepere a urmaririi penale in cazul lui Titus Corltean, in dosarul Diaspora, pentru ca nu a existat cvorum de lucru, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anuntand ca a convocat o noua sedinta lunea viitoare. continuă pe Adevărul

Biroul permanent nu a putut discuta cererea DNA referitoare la Corlatean

Biroul permanent al Senatului nu s-a putut intruni, astazi, pentru a lua o decizie privind procedura referitoare la cererea DNA de incepere a urmaririi penale a senatorului PSD Titus Corlatean, nefiind cvorum de sedinta, potrivit unor surse din presa.

Decizia in cazul urmaririi penale a lui Titus Corlatean, amanata: lipsa de cvorum

Cazul lui Titus Corlatean, in dosarul Diaspora, are parte de o amanare, doarece conducerea Senatului nu a putut discuta cererea DNA de incepere a urmaririi penale din lipsa de cvorum si au stabilit o noua convocare pentru data de 23 mai.

Conducerea Senatului se reuneste marti dimineata pentru cererea DNA de urmarire penala a lui Titus Corlatean

Biroul Permanent al Senatului urmeaza sa se intruneasca marti dimineata, de la ora 10. 30, pentru a lua act de cererea DNA de urmarire penala a lui Titus Corlatean si a o trimite pentru raport la Comisia juridica.

Titus Corlatean, acuzat in dosarul Diaspora 2014: Cererea DNA de punere sub urmarire penala a fostului ministru de Externe, pe masa Senatului (VIDEO)

Cererea DNA de urmarire penala in cazul lui Titus Corlatean este discutata astazi de Biroul Permanent al Senatului. Fostul ministru de externe este acuzat de abuz in serviciu si impiedicarea.

Procurorul General solicita Senatului sa formuleze cererea de efectuare a urmaririi penale fata de Titus Corlatean

Procurorul General al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat Senatului sa formuleze cererea de efectuare a urmaririi penale fata de fostul ministru de Externe, Titus Corlatean, actual membru al Senatului, sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu.

Tariceanu: Plenul Senatului va decide in privinta solicitarii DNA in cazul Corlatean, dupa ce se pronunta Comisia juridica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni seara, la Ramnicu Valcea, ca nu poate sa spuna cand va fi votul plenului Senatului in privinta solicitarii DNA cu privire la urmarirea penala in cazul lui Titus Corlatean, avand in vedere ca inainte trebuie sa se pronunte si Comisia juridica, iar desfasurarea acestor proceduri va fi stabilita in sedinta de marti a Biroului Permanent.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )