Libnet.ro
UNICEF

07:45

Conducta de gaze intre Ruse si Giurgiu, lansata, cel mai probabil, in iunie.

România Liberă România Liberă,
Conducta de gaze intre Ruse si Giurgiu, lansata, cel mai probabil, in iunie.

Conducta de interconectare a retelelor de gaze din Romania si Bulgaria, intre orasele Giurgiu si Ruse, va fi lansata cel mai probabil in iunie, a anuntat, miercuri, ministrul bulgar al Economiei, relateaza Agerpres. Citeste si: Bulgaria ar putea pierde fondurile UE pentru proiectul interconectorului de gaz cu Romania Dragomir Stoinev a spus ca lucrarile de constructie au intarziat din cauza unor circumstante extraordinare la tronsonul de sub Dunare care insa au fost depasite. Citeste si: . continuă pe România Liberă

Premiile Gopo 2014: Victor Rebengiuc, cel mai bun actor intr-un rol principal, Calin Peter Netzer - cel mai bun regizor. Lista castigatorilor

Victor Rebengiuc a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru cel din filmul Cainele japonez, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala.

Pozitia copilului, cel mai bun film, la Gopo 2014.

Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Acesta a fost cel de-al noualea premiu Gopo primit la editia din acest an a evenimentului de filmul lui Calin Peter Netzer. Trofeul pentru cel mai bun film a fost primit de producatorul Ada Solomon si de actrita Luminita Gheorghiu, in absenta regizorului Calin Peter Netzer.

Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989.

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO, potrivit Agerpres. Cred ca este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania si pentru regiune, de dupa 1989. Categoric acest lucru. Sa ai un conflict rece, deocamdata. Sa dea Dumnezeu sa nu fie cald in perioada urmatoare. Evident ca este pentru prima .

Cel mai mare producator de energie electrica din nordul Moldovei a inregistrat pierderi-record

Intreprinderea CET-Nord din Balti, cel mai mare producator de energie electrica si termica din nordul Republicii Moldova a raportat pentru anul trecut o scadere cu circa 10% a vanzarilor, pana la 224,4 milioane de lei.

HTC One M8, cel mai nou flagship al producatorului

HTC One M8 este cel mai nou flaghsip al producatorului si a fost prezentat astazi in cadrul unui eveniment international. Stim cu totii ca la nivel global, HTC a avut o strategie de marketing nu foarte buna. Poate insa ce iese din tiparul normalitatii este lucrul de care avea nevoie producatorul. Sau poate doar produsul a fost intr-adevar atat de bun, incat marketing-ul nu a mai fost atat de important. imi vine greu sa cred ca este asa, ci mai [].

Pozitia copilului, castigatorul premiului Gopo 2014 pentru cel mai bun film

Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti.

PREMIILE GOPO 2014: Pozitia copilului a primit trofeul pentru cel mai bun film

Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, potrivit Mediafax. Acesta a fost cel de-al noualea premiu Gopo primit la editia din acest an a evenimentului de filmul lui Calin Peter Netzer.

Pozitia copilului - premiul Gopo 2014 pentru cel mai bun film

Pelicula Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti,.

Gopo 2014: Calin Peter Netzer, cel mai bun regizor.

Calin Peter Netzer a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, pentru filmul Pozitia copilului, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Citeste si: Luminita Gheorghiu, cea mai buna actrita in rol principal, la Gopo 2014 La gala Gopo 2014, Calin Peter Netzer a castigat si premiul pentru cel mai bun scenariu, alaturi de Razvan Radulescu, tot pentru filmul Pozitia copilului. Citeste si: Gopo 2014: Victor Rebengiuc, .

Gopo 2014: Victor Rebengiuc, premiul pentru cel mai bun rol principal masculin.

Victor Rebengiuc a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru cel din filmul Cainele japonez, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Acesta este al doilea premiu Gopo din cariera lui Victor Rebengiuc. Citeste si: Premiile Gopo 2014: Radu Beligan a primit premiul pentru intreaga cariera La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Adrian Titieni, pentru rolul din Domestic, Gheorghe .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )