Libnet.ro
UNICEF

08:45

Congresul american a declansat procedura de destituire a lui Donald Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Congresul american a declansat procedura de destituire a lui Donald Trump

Presedinta democrata a Camerei Reprezentantilor Nancy Pelosi a anuntat, ieri, declansarea procedurii de destituire a presedintelui SUA Donald Trump, primul pas fiind inceperea unei anchete vizand o convorbire telefonica a acestuia cu presedintele Ucrainei, care a avut loc in vara acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

Nancy Pelosi a declansat procedura de destituire a lui Donald Trump

Presedinta democrata a Camerei Reprezentantilor Nancy Pelosi a anuntat, ieri, declansarea procedurii de destituire a presedintelui SUA Donald Trump, primul pas fiind inceperea unei anchete vizand o convorbire telefonica a acestuia cu presedintele Ucrainei, care a avut loc in vara acestui an.

Care sunt pasii in procesul constitutional de destituire a lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump are de infruntat o procedura oficiala de destituire, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca va fi indepartat din functie.

Ce sanse are procedura de destituire a presedintelui Trump. Cine s-a mai aflat intr-o asemenea situatie

Sefa Camerei Reprezentantilor, democrata Nancy Pelosi a anuntat marti prima etapa in vederea unei puneri sub acuzare oficiale a presedintelui Donald Trump, suspectat ca a solicitat omologului sau ucrainean Volodimir Zelenski sa ancheteze afacerile fiului rivalului sau democrat Joe Biden. Doar doi presedinti au mai trecut prin aceasta procedura in istoria SUA: democratii Andrew Johnson si Bill Clinton . Pana acum niciunul nu a fost destituit.

Klaus Iohannis s-a revazut cu Donald Trump la New York in cadrul receptiei oferite de presedintele american

Presedintele Klaus Iohannis a participat marti la receptia oferita de presedintele SUA, Donald Trump, pentru sefii de delegatii care participa zilele acestea la Adunarea Generala a ONU. Liderul de la Cotroceni a fost insotit de prima doamna, Carmen Iohannis.

ingrijorare in Ucraina, prinsa intre Donald Trump si democrati Ce se stie despre noul scandal de la Washington si afacerile fiului lui Biden la Kiev

In centrul unei noi furtuni politice intre presedintele american Donald Trump si opozitia democrata, Ucraina incearca sa mentina linia corecta, cu teama de a pierde sustinerea aliatului sau esential in fata Rusiei, scrie AFP. Trump autorizeaza publicarea conversatiei telefonice cu presedintele ucrainean .

Donald Trump i-a cerut lui Zelenski sa verifice daca Biden a stopat o ancheta privind compania la care era angajat fiul lui (transcriptul convorbirii telefonice)

Presedintele american Donald Trump i-a cerut intr-adevar omologului sau ucrainean Volodimir Zelenski, intr-o convorbire telefonica din iulie, sa verifice daca fostul vicepresedinte Joe Biden a avut vreun rol in renuntarea la o ancheta care viza o companie in care a lucrat fiul sau, Hunter, potrivit transcriptului acestei convorbiri, publicat miercuri de Casa Alba, scrie Reuters. Vezi aici transcriptul discutiei.

Donald Trump a confirmat ca a blocat ajutorul militar destinat Ucrainei, dand vina pe Europa

Presedintele american Donald Trump a confirmat, marti, ca a blocat ajutorul acordat de Statele Unite Ucrainei, o actiune aflata in centrul unei furtuni politice privitoare la presiunea pe care liderul de la Washington ar fi exercitat-o asupra lui Volodimir Zelenski, de a-l investiga pe rivalul sau democrat, Joe Biden.

Donald Trump n-are nicio indoiala: el merita Nobelulu pentru Pace

As putea obtine Premiul Nobel pentru Pace pentru multe lucruri, daca ei il atribuie in mod cinstit, dar nu e cazul, a lansat presedintele american Donald Trump in marja Adunarii Generale AG) a ONU la New York, relateaza AFP.

Donald Trump n-are nicio indoiala: el merita Nobelul pentru Pace

As putea obtine Premiul Nobel pentru Pace pentru multe lucruri, daca ei il atribuie in mod cinstit, dar nu e cazul, a lansat presedintele american Donald Trump in marja Adunarii Generale AG) a ONU la New York, relateaza AFP.

VIDEO Donald Trump, mesaj sarcastic pentru tanara activista Greta Thunberg

Presedintele american Donald Trump nu s-a putut abtine sa faca unele comentarii sarcastice la adresa adolescentei Greta Thunberg, cunoscuta activista suedeza impotriva schimbarilor climatice, postand pe twitter un video cu fragmente din discursul extrem de emotional sustinut de aceasta la ONU.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )