Libnet.ro
UNICEF

07:00

Consilierii USL vor sa subventioneze caldura si pentru bucurestenii care locuiesc la case

Hotnews Hotnews,
Consilierii USL vor sa subventioneze caldura si pentru bucurestenii care locuiesc la case

Consilierul USL Victor Stan a propus miercuri un proiect de hotarare de Consiliu General prin care sa fie subventionata caldura si pentru bucurestenii care stau la case. Si acolo sunt pensionari, bolnavi, someri, spune acesta. Primarul Sorin Oprescu a declarat ca este posibil, dar ca deocamdata nu sunt bani. continuă pe Hotnews

USL vrea sa acorde subventie la caldura si pentru bucurestenii care stau la casa, nu doar pentru cei de la bloc

Liderii USLse intrec in promisiuni generoase odata cu noua campanie electorala. Mai nou, consilierii USLau propus un proiect de lege prin care sa se subventioneze caldura si pentru bucurestenii care.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu a aprobat prelungirea contractului de inchiriere pentru cladirea in care functioneaza Primaria Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu a aprobat prelungirea contractului de inchiriere pentru cladirea in care se afla sediul Primariei Capitalei. Pentru chiria pe un an, municipalitatea ar fi urmat sa plateasca circa 3 milioane de euro, un pret aproape dublu fata de pretul pietei. Proiectul a fost votat de 31 de consilieri si ar fi avut nevoie de 35 de voturi din cei 55 de consilieri. Acest proiect a fost pe ordinea de zi si la ultima sedinta de Consiliu, iar consilierii USL - care detin majoritatea in CGMB - au votat adoptarea sa. Proiectul nu a trecut insa deoarece patru consilieri USL au absentat si nu s-a intrunit numarul necesar de voturi.

Consilierii Capitalei vor discuta un proiect privind accesul lor gratuit la evenimentele de pe ...

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat, in sedinta de miercuri, introducerea pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a unui proiect de hotarare potrivit caruia vor avea acces gratuit la evenimentele desfasurate pe Arena Nationala, informeaza Mediafax. Proiectul de hotarare a fost introdus pe ordinea de zi suplimentara a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Un numar de 44 dintre cei 47 de consilieri prezenti la sedinta au votat pentru introducerea pe ordinea de .

SUA: Lectii de yoga gratuite pentru cei care vor vota la prezidentiale.

O scoala de yoga din Washington a anuntat ca le va oferi lectii gratuite martea viitoare tuturor celor care vor vota la prezidentialele americane, transmite AFP, citata de Agerpres. Flow Yoga Center a precizat, intr-un material publicitar, ca toate cursurile sale vor fi gratuite in ziua scrutinului prezidential pentru a ajuta Statele Unite ale Americii sa se mobilizeze. Centrul a mentionat ca participantii care vor dori sa profite de aceasta oferta gratuita vor trebui sa dovedeasca faptul .

MAE a lansat serviciul de alertare prin SMS pentru romanii care calatoresc in strainatate

Cetatenii romani care calatoresc in strainatate in tari cu riscuri pentru securitatea sau siguranta lor fizica vor putea fi alertati prin SMS privind riscurile la care se expun, cu ajutorul unui serviciu lansat, luni, la MAE, in prezenta premierului Victor Ponta, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )