Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea de catre OTP Bank Romania a MilleniumBank

Hotnews Hotnews,
 Consiliul Concurentei analizeaza preluarea de catre OTP Bank Romania a MilleniumBank

Consiliul Concurentei analizeaza concentrarea economica ce se va realiza prin dobandirea de catre OTP Bank Romania S. a controlului asupra bancii Millenium S. , au anuntat miercuri reprezentantii Consiliului. OTP Bank Romania S. face parte din grupul OTP, ce furnizeaza servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia. Banca Millenium este o institutie financiara cu activitati concentrate pe segmentul de retail si face parte din grupul Millenium. Atat OTP cat si Millenium sunt active pe piata serviciilor financiar-bancare din Romania. continuă pe Hotnews

Consiliul Concurentei analizaeaza preluarea Millenium de catre OTP Bank Romania

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea de preluare a subsidiarei din Romania a bancii portugheze Millennium de catre OTP Bank Romania, membra a grupului maghiar OTP, prin care se realizeaza o concentrare economica, arata un comunicat al autoritatii.

Preluarea Millennium Bank de catre OTP, analizata de Consiliul Concurentei

Operatiunea de preluare a subsidiarei din Romania a bancii portugheze Millennium bcp de catre OTP Bank Romania, membra a grupului maghiar OTP, este anlizata de catre Consiliul Concurentei CC), intrucat prin aceasta preluare se realizeaza o concentrare economica, a anuntat miercuri autoritatea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )