Libnet.ro
UNICEF

23:45

Consiliul Judetean Olt da 1,2 milioane lei bisericilor. Cere, in schimb, confidentialitate

Adevărul Adevărul,
Consiliul Judetean Olt da 1,2 milioane lei bisericilor. Cere, in schimb, confidentialitate

Consilierii judeteni s-au aratat deosebit de darnici in zi mare, alocand astazi, de inaltare, 1,2 miliaone lei pentru sustinerea unitatilor de cult din judet. 247 de biserici, manastiri si asezaminte religioase se bucura de generozitatea oamenilor politici care si-au facut pomana pe banii nostri. continuă pe Adevărul

Festivalul Hunedoara lirica va inlocui Opera Nights, pentru care Consiliul Judetean a renuntat la finantare

Un festival de opera organizat de Teatrul de Arta Deva, institutie subordonata Consiliului Judetean Hunedoara, va avea loc in perioada 16 - 20 iulie 2017. Evenimentul va inlocui Festivalul Opera Nights, programat in aceeasi perioada, pentru care Consiliul Judetean Hunedoara a renuntat sa mai acorde finantare. Consiliul Judetean va finanta noul festival.

Ministerul Finantelor a mai luat de la banci 75 milioane lei pe doi ani

Ministerul Finantelor a plasat marti titluri de stat de 75 milioane lei scadente in 25 februarie 2019, printr-o licitatie suplimentara la cea organizata luni, in care a luat cu imprumut 500 milioane lei 109,6 milioane euro) la un randament mediu in scadere la 1,36% pe an, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Deal-urile cu titluri Fondul Proprietatea, de 32 milioane lei, au dominat piata

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in sedinta de tranzactionare de vineri, de cinci transferuri de tip deal, realizate cu actiuni Fondul Proprietatea FP), MedLife M) si Transelectrica TEL), care au insumat 33,8 milioane de lei, reprezentand jumatate din volumul total, de 67,28 milioane lei 14,75 milioane euro).

Ministerul Finantelor a luat cu imprumut 500 milioane lei pe doi ani

Ministerul Finantelor a plasat, ieri, titluri de stat de 500 milioane lei 109,6 milioane euro) scadente in 25 februarie 2019, la un randament mediu in scadere la 1,36% pe an, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de News. ro.

Ministerul Sanatatii a aprobat investitii de 208 milioane lei la Antibiotice Iasi

Ministerul Sanatatii a aprobat investitii de aproape 208 milioane lei la Antibiotice Iasi, pentru perioada 2017-2019, potrivit unui raport transmis de compania Antibiotice Iasi Bursei de Valori Bucuresti.

Florin Iordache, fost ministru al Justitiei si autor al controversatei OUG 13, este sef peste Casa Poporului. Omul de incredere al lui Dragnea are pe mana 44 milioane lei, in calitate de sef al consiliului care coordoneaza lucrarile de la Palatul Parlamen

Fostul ministru al Justitiei conduce consiliul care coordoneaza lucrarile de la Palatul Parlamentului. El a ramas unul dintre oamenii de incredere ai presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Ginerele regelui asfaltului din Vaslui a demisionat din Consiliul Judetean si este favorit pentru postul de prefect

Eduard Popica si-a anuntat demisia din functia de consilier judetean din partea PSD, plenul Consiliului Judetean Vaslui urmand sa ia act in sedinta din 26 mai de incetarea de drept a mandatului de consilier judetean detinut de acesta in urma alegerilor din iunie 2016. Surse politice dau ca sigura numirea lui Popica in functia de prefect al judetului Vaslui.

Perchezitii la persoane si firme banuite de evaziune, cu un prejudiciu de peste opt milioane lei

Politistii din cadrul IGPR efectueaza, joi, 22 de perchezitii, in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la sediile unor societati comerciale si locuintele mai multor persoane banuite ca au creat un prejudiciu de peste 8. 000 de lei, prin evaziune fiscala, potrivit Politiei Romane.

Cea mai bogata mitropolie are castiguri de peste 74 milioane lei

Mitropolia Moldovei si Bucovinei este gaina cu pui de aur pentru Biserica Ortodoxa Romana. Anul trecut, mitropolia a inregistrat castiguri de 74,3 milioane de lei, adica cele mai mari venituri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )