Libnet.ro
UNICEF

15:30

Constanta: Barbatul gasit mort pe camp a fost ucis dupa ce a fost prins la furat

B1 B1,
Constanta: Barbatul gasit mort pe camp a fost ucis dupa ce a fost prins la furat

Batranul de 70 de ani, gasit mort, luni noapte, pe un camp din apropierea localitatii Ciocarlia de Sus, a fost ucis in bataie fiind prins la furat de porumb de proprietarul terenului, suspectul recunoscandu-si. continuă pe B1

Un roman a fost ucis in plina zi intr-un parc din Roma. Parintii, care se aflau la plimbare cu copiii, au privit ingroziti scena

Un roman de 52 de ani a fost ucis in plina zi, intr-un parc de la periferia Romei, dupa o cearta violenta cu cativa compatrioti. Victima si criminalul, probabil tot roman, luasera masa impreuna la iarba.

Un batran de 70 de ani a fost ucis si abandonat pe un camp din Constanta

Un batran de 70 de ani a fost gasit fara viata pe un camp din Constanta, pe trupul sau fiind descoperite urme de lovituri si taieturi, astfel ca politistii au deschis in acest caz dosar penal pentru omor,.

Dat disparut, vanatorul care si-a ucis prietenul a fost gasit mort, impuscat in cap

A fost gasit bihoreanul care si-a impuscat, mortal, prietenul, in noapte de vineri spre sambata. Aceasta a fost descoperit mort, intr-un lan cu porumb, impuscat in cap.

Un politician grec a fost condamnat dupa ce a afirmat ca vrea sa ii transforme pe imigranti in sapun

Un candidat al partidului neonazist Zori Aurii la alegerile legislative din 2012 a fost condamnat, marti, la un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a afirmat intr-un documentar ca vrea sa-i transforme pe.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )