Libnet.ro
UNICEF

22:45

Constanta: Un mort si doi raniti grav, in urma unui accident in care au fost implicate un autocar si un TIR

B1 B1,
Constanta: Un mort si doi raniti grav, in urma unui accident in care au fost implicate un autocar si un TIR

Un barbat a murit, iar alti doi au fost raniti in urma unui accident rutier produs, marti dimineata, in localitatea Ciocarlia de Sus din judetul Constanta si in care au fost implicate un TIR si un autocar. continuă pe B1

Constanta: Un mort si doi raniti grav, in urma unui accident in care au fost implicate un autocar si un TIR

Un barbat a murit, iar alti doi au fost raniti in urma unui accident rutier produs, marti dimineata, in localitatea Ciocarlia de Sus din judetul Constanta si in care au fost implicate un TIR si un autocar.

Bacau: Un mort si opt raniti, in urma unui accident in care a fost implicata o ambulanta

O persoana a murit si alte opt au fost ranite in urma unui grav accident petrecut, marti dupa-amiaza, la iesirea din localitatea bacauana Poduri, de pe drumul national DN 2G Bacau - Moinesti, dupa ce o.

Accident grav la Constanta. Un mort si doi raniti

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, marti dimineata, in urma unui accident rutier produs in localitatea Ciocarlia de Sus din judetul Constanta si in care au fost implicate un TIR si un autocar fara pasageri.

Un sofer de autocar din Republica Moldova a murit, iar altul e ranit grav intr-un accident la Constanta

Un barbat a murit, iar alti doi au fost raniti in urma unui accident rutier produs, marti dimineata, in localitatea Ciocarlia de Sus din judetul Constanta si in care au fost implicate un TIR si un autocar fara pasageri.

Doi morti in urma unui cutremur de 6,9, produs la frontiera dintre Mexic si Guatemala

Cel putin doua persoane, intre care un nou-nascut, au murit, iar alte 25 au fost ranite, luni, in zona de frontiera dintre Mexic si Guatemala, din cauza unui cutremur puternic cu magnitudine de 6,9 care a.

Lewis Hamilton, castigatorul cursei din Marea Britanie. Competitia a fost oprita 45 de minute din cauza unui accident

Englezul Lewis Hamilton Mercedes) a castigat cursa Silverstone, din Marele Premiu al Marii Britanii. Etapa a noua, de duminica, a fost intrerupta pret de 45 de minute, din pricina unui accident in care au fost implicati finlandezul Kimi Raikkonen si brazilianul Felipe Massa.

Cinci persoane, audiate la Politia Ploiesti in urma unui scandal cu focuri de arma

Cinci persoane sunt audiate, marti seara, la sediul Politiei Ploiesti, in urma unui scandal produs in cartierul de nord al municipiului, in timpul caruia s-au tras focuri de arma, transmite Mediafax. Potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )