Libnet.ro
UNICEF

18:45

Constantin Voicu, despre responsabilitatea in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Antena3 Antena3,
Constantin Voicu, despre responsabilitatea in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Seful Directiei Aeronavale din Transporturi, Constantin Voicu, s-a aflat marti in studioul emisiunii Subiectiv si a raspuns intrebarilor adresate de Razvan Dumitrescu si Adrian Ursu. Legat de coordonarea. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Ce nu a mai functionat in cazul accidentului aviatic din Apuseni: Sistemul informatic al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta nu este implementat, desi trebuia sa fie gata inca din 2009

Sistemul de management informational al IGSU pentru situatiile de urgenta, situatii precum accidentul aviatic de la finele lunii ianuarie, nu este finalizat si nu a fost folosit la operatiunea de gasire a supravietuitorilor incidentului din muntii Apuseni, desi sistemul care a costat 6,5 milioane de euro trebuia sa fie gata si implementat inca din 2009. Informatia a fost confirmata pentru HotNews. ro de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU), iar surse din domeniu au precizat ca sistemul ar fi reprezentat un avantaj substantial in cazul operatiunii de salvare a victimelor accidentului aviatic.

STS spune ca televiziunile au dezinformat telespectatorii in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a sesizat Consiliul National al Audiovizualului CNA) in legatura cu faptul ca televiziunile au dezinformat telespectatorii in cazul accidentului aviatic din Apuseni, oamenii fiind incurajati sa nu mai apeleze la serviciul 112 in situatii de urgenta.

STS acuza televiziunile de linsaj mediatic si dezinformare in cazul accidentului aviatic ...

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a sesizat Consiliul National al Audiovizualului CNA) in legatura cu faptul ca televiziunile au dezinformat telespectatorii in cazul accidentului aviatic din Apuseni, oamenii fiind incurajati sa nu mai apeleze la serviciul 112 in situatii de urgenta, relateaza Mediafax. Colonelul Adrian Fulea, purtator de cuvant al STS, a declarat, marti, in sedinta CNA ca operatoarele de la serviciul 112 au ajuns sa ceara sa plece din sistem din cauza linsajului .

Fostul sef al ROMATSA, care si-a dat demisia in urma accidentului aviatic din Apuseni, lucreaza in continuare in institutie

Dupa ce a demisionat din functia de sef ROMTSA ca urmare a deficientelor in gestionarea accidentului aviatic din Muntii Apuseni, Aleodor Francu lucreaza in continuare in cadrul regiei, ca director de dezvoltare.

Tiberiu Nitu, despre accidentul din Apuseni: Penal pot raspunde atat persoane fizice cat si persoane juridice

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat marti ca in cazul accidentului aviatic din Apuseni pot raspunde penal atat persoane fizice, cat si persoane juridice, precizand ca nu pot fi deocamdata trase concluzii, fiind prea devreme, transmite Mediafax.

Traian Basescu a transmis condoleante presedintelui Algeriei in urma accidentului aviatic

Presedintele Traian Basescu a transmis, marti, un mesaj de condoleante presedintelui Algeriei, Abdelaziz Bouteflika, in urma accidentului aviatic in care si-au pierdut viata peste o suta de militari algerieni,.

Ministrul Transporturilor a cerut un control in cazul accidentului de autocar din Ungaria

Autocarul implicat in accidentul din Ungaria, in care se aflau 26 de pasageri, este inmatriculat in judetul Harghita si plecase vineri de la Baile Homorod spre localitatea Pecs, inspectorii ISCTR urmand sa.

Traian Basescu, despre accidentul aviatic din Apuseni: Guvernul avea informatii de la radarele armatei. Li s-a spus ca nu e nevoie de interventia lor

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul imtrebarii de pe B1 TV, despre accidentul aviatic din Apuseni, afirmand ca Guvernul avea date cu privire la locul.

Traian Basescu, despre accidentul aviatic din Apuseni: Guvernul avea informatii de la radarele armatei. Li s-a spus ca nu e nevoie de interventia lor (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul imtrebarii de pe B1 TV, despre accidentul aviatic din Apuseni, afirmand ca Guvernul avea date cu privire la locul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )