Libnet.ro
UNICEF

01:05

Construirea unui bloc de locuinte pentru medici, in dezbatere la Consiliul Judetean. Investitia se ridica la peste 3 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Construirea unui bloc de locuinte pentru medici, in dezbatere la Consiliul Judetean. Investitia se ridica la peste 3 milioane de lei

Consilierii judeteni se intrunesc in sedinta ordinara joi, 27 iulie, la ora 11. 00 pentru a lua in discutia proiectul de hotarare care prevede construirea de locuinte pentru medici care vin sa profeseze la Calarasi. Alesii supun la vot aprobarea aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii specialistilor din sanatate, faza - Studiu de Fezabilitate. continuă pe Adevărul

Se construieste un nou bloc de locuinte sociale. Primaria a semnat contractul cu Confort SA, antreprenorul general

Autoritatile locale au semnat contractul pentru construirea unui bloc de locuinte sociale. Este vorba despre blocul 15 E26) tronson A+B, cu 44 de apartamente locuinte sociale din ansamblul Mircea Voda Sud 3, situat pe strada Dumbravei.

Incendiu puternic la mansarda unui bloc din Piatra Neamt. Locatarii aflati in locuinte au fost evacuati

Un incendiu puternic a cuprins, joi dupa-amiaza, mansarda unui bloc de locuinte din municipiul Piatra Neamt, pompierii intervenind cu 11 autospeciale pentru stingerea flacarilor, scrie news. ro. Toti locatarii.

Incendiu puternic la acoperisul unui bloc din Piatra Neamt. Pompierii au izolat flacarile dupa o interventie complicata

Un incendiu puternic a izbucnit in jurul orei 13 la un bloc din centrul municipiului, in apropierea sediilor Inspectoratului Scolar si al Casei de Asigurari de Sanatate.

Ministerul Sanatatii, LOVITURA pentru medici: Decizie de ULTIM MOMENT

Ministerul Sanatatii vrea sa mareasca varsta de pensionare pentru cadrele medicale. Mai exact, indiferent de sex, toti medicii ar urma sa iasa la pensie la 67 de ani, fata de 65 cum este in.

Francezii au ridicat un zid in jurul unui fost hotel, pentru ca acesta sa nu devina adapost pentru migrantii din Semeac

Mai multi protestatari antiimigrationisti au ridicat un zid in jurul intrarii in fostul hotel Formule 1 din localitatea Semeac, pentru a bloca planurile autoritatilor locale de a transforma cladirea intr-un adapost pentru migrantii din sudul Frantei, relateaza BBC, citat de News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )