Libnet.ro
UNICEF

21:30

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador a fost ucis in locuinta sa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consulul onorific al Romaniei in El Salvador a fost ucis in locuinta sa

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, Ricardo Emanuel Salume Barake, a fost ucis in locuinta sa din San Salvador, au anuntat ieri autoritatile din aceasta tara, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, asasinat in propria locuinta. A fost gasit legat, cu un calus in gura

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, Ricardo Emanuel Salume Barake, a fost asasinat in locuinta sa din capitala tarii, potrivit presei internationale.

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador a fost ucis in locuinta sa

ACTUALIZARE 17:42 MAE isi exprima regretul pentru decesul consulului din El Salvador Ministerul Afacerilor Externe MAE) isi exprima profundul regret fata de decesul consulului onorific al Romaniei in Republica El Salvador, Emanuel Ricardo Salume Barake, si transmite sincere condoleante familiei acestuia, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei. --------- Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, Ricardo Emanuel Salume Barake, a fost ucis in locuinta sa din San Salvador, au anuntat ieri autoritatile din aceasta tara, informeaza Reuters.

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, ucis in locuinta sa: A fost gasit cu un calus in gura (VIDEO+FOTO)

Ricardo Emanuel Salume Barake, consulul general onorific al Romaniei la San Salvador a fost ucis duminica in locuinta personala, potrivit EFE. DIRECT_ONE_89sm4t Purtatorul de cuvant al.

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, ucis in locuinta sa

Ricardo Emanuel Salume Barake, consulul general onorific al Romaniei la San Salvador a fost ucis duminica in locuinta personala, potrivit EFE. Purtatorul de cuvant al procuraturii a declarat ca.

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, ucis in locuinta sa

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, Ricardo Emanuel Salume Barake, a fost ucis, duminica, in casa sa din San Salvador, potrivit unui purtator de cuvant al procuraturii.

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, asasinat in casa

Consulul general onorific al Romaniei la San Salvador, Ricardo Emanuel Salume Barake, a fost asasinat duminica in locuinta sa din capitala tarii, a confirmat pentru EFE un purtator de cuvant al.

Consulul roman si mafia din Salvador. De ce a fost ucis Ricardo Emanuel Salume Barake

Presa din Salvador a anuntat pe prima pagina decesul reprezentantului onorific al Romaniei in mica tara central-americana El Salvador, Ricardo Emanuel Salume Barake, ucis de agresori necunoscuti.

IMAGINI si DECLARATII de ULTIMA ORA in cazul consulului roman ASASINAT in EL SALVADOR: Primele indicii indica faptul ca acesta a fost omorat in urma unui jaf (VIDEO)

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, Ricardo Enmanuel Salume Barakem, a fost ucis duminica in interiorul locuintei persoanele din San Salvador. O prima ipoteza discutata de catre.

Caz dramatic in Spania: unul dintre cei mai buni matadori a fost ucis de taur in arena, in fata sotiei VIDEO

Unul dintre cei mai buni matadori din Spania, Victor Barrio, in varsta de 29 de ani, a murit sambata seara dupa ce a fost impuns de un taur in piept, in timpul unei coride din orasul Teruel. Barrio este primul matador care ucis in ultimii 31 de ani intr-o astfel de lupta traditionala cu tauri. Sotia sa a urmarit scenele de groaza din public.

Caz dramatic in Spania: unul dintre cei mai buni matadori din tara a fost ucis de taur in arena, in fata sotiei VIDEO

Unul dintre cei mai buni matadori din Spania, Victor Barrio, in varsta de 29 de ani, a murit sambata seara dupa ce a fost impuns de un taur in piept, in timpul unei coride din orasul Teruel. Barrio este primul matador ucis in ultimii 31 de ani intr-o astfel de lupta traditionala cu tauri. Sotia sa a urmarit scenele de groaza din public.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )