Libnet.ro
UNICEF

14:00

Contabila unei scoli de Capitala a murit din cauza unui infarct, dupa ce au fost perchezitii la unitatea de invatamant (VIDEO)

B1 B1,
Contabila unei scoli de Capitala a murit din cauza unui infarct, dupa ce au fost perchezitii la unitatea de invatamant (VIDEO)

Contabila Scolii nr. 96 din Sectorul 4 al Capitalei a murit din cauza unui infarct, la scurt timp dupa efectuarea unor perchezitii in cadrul institutiei de invatamant in care lucra, arata. continuă pe B1

Contabila unei scoli din Bucuresti a murit in urma unui infarct, dupa ce la scoala au fost perchezitii

Contabila unei scoli din Bucuresti a facut infarct si a murit, dupa ce procurori si politisti au facut perchezitii, ieri la la unitatea de invatamant la care aceasta lucra. Ancheta nu o viza.

Englezii s-au facut de ras: Old Traffod a fost evacuat din cauza unui obiect uitat chiar de genisti

Autoritatile engleze au anuntat luni ca evacuarea stadionului Old Trafford de teama unei exploziis-a produs duminica din cauza unui dispozitiv uitat in tribune dupa un antrenament al genistilor.

Contabila unei scoli din Capitala a facut infarct dupa ce a aflat ca se fac perchezitii in unitatea de invatamant

Contabila unei scoli din Capitala a facut infarct si a murit, dupa ce procurori ai Parchetului Tribunalului Bucuresti si politisti au facut perchezitii, miercuri, la unitatea de invatamant la care era angajata. Cercetarile vizeaza un dosar de evaziune fiscala si delapidarea privind achizitiile in scoli.

Victor Ponta, la un pas sa se imbolnaveasca grav din cauza unui vaccin toxic. Cazul a ajuns la DNA

Vaccinul primit cadou de Victor Ponta, in 2013, care l-ar fi bagat pe premierul de atunci direct in spital daca si l-ar fi administrat, a produs un prejudiciu de 2 milioane de euro. Este concluzia.

Presa belgiana acuza: Informatii cruciale despre teroristul Salah Abdeslam ar fi fost ignorate din cauza unui conflict dintre un sef de politie si un inspector

Informatii controversate apar in presa despre modul in care politistii belgieni au gestionat amenintarea terorista. Date cruciale despre anturajul teroristului Salah Abdeslam de care dispuneau.

Stadionul Old Trafford a fost evacuat din cauza unui pachet folosit la antrenamente si uitat de firma de securitate la stadion

Pachetul considerat suspect descoperit duminica pe stadionul Old Trafford, care a dus la anularea meciului dintre echipele Manchester United si Bournemouth si la evacuarea stadionului, fusese folosit la un antrenament si apoi uitat de firma de securitate de la stadion, a anuntat politia britanica, citata de Reuters.

Informatii importante despre Salah Abdeslam au fost ignorate din cauza unui conflict intre un sef de politie si un inspector

Informatii potential cruciale despre anturajul teroristului Salah Abdeslam de care dispunea politia belgiana din Malines-Willebroek nu au fost luate in serios de catre seful unitatii de politie Yves Bogaerts, deoarece era in conflict cu inspectorul care obtinuse datele confidentiale, a relatat duminica revista Knack pe site-ul sau, potrivit agentiei Belga.

Un oras este sufocat de poluare din cauza unei mine inchise de 10 ani (VIDEO)

La un deceniu de la inchiderea minei de la Moldova Noua, localnicii inca au probleme din cauza poluarii cu metale grele. De vina ar fi iazurile de decantare care nu au mai fost intretinute. Iar.

Promisiunile electorale de la Iasi s-au lasat cu un dosar penal la DNA din cauza unui filmulet de pe Facebook

Spre deosebire de campaniile electorale precedente, cand candidatii pentru functia de primar se intreceau in promisiuni electorale care de care mai fanteziste, actuala campanie a dus la o diminiuare a acestora sau chiar la inexistenta lor.

Biciclist din Buzau, ranit grav din cauza unui grilaj ruginit

Indiferenta autoritatilor locale face victime. Un bicilist din Buzau a suferit duminica dupa-amiaza un accident grav in pasajul din bariera Brailei, dupa ce roata din fata a bicicletei s-a blocat intr-un gratar pentru scurgerea apei de ploaie.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )