Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce contine acordul istoric din SUA privind masuri de stimulare de 2.000 miliarde de dolari

Antena3 Antena3,
Ce contine acordul istoric din SUA privind masuri de stimulare de 2.000 miliarde de dolari

In ciuda disensiunilor generale, politicienii din Washinton au ajuns la un acord care prevede un set de masuri de stimulare in valoare de 2. 000 de miliarde de dolari, pentru atenuarea efectelor sociale si economice ale epidemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

FT: Acord istoric in SUA privind masuri de stimulare de 2.000 mld de dolari

Politicienii de la Washington au reusit, in pofida disensiunilor generale, sa ajunga la un acord care prevede un set de masuri de stimulare in valoare de 2. 000 de miliarde de dolari, pentru atenuarea efectelor sociale si economice ale epidemiei de coronavirus, informeaza Financial Times.

Clipe de cosmar traite de o brasoveanca revenita in tara, din SUA! Autoritatile au creat mediul perfect pentru infectare!

Dintr-o postare de pe facebook a lui Sorin Pop aflam cum plaseaza autoritatile, in carantina, persoane venite din strainatate. Ioana ne spune ca a trait momente de cosmar dupa ce a ajuns din SUA, la.

Baschet: Sabrina Ionescu, cea mai buna jucatoare de colegiu din SUA

Baschetbalista de origine romana Sabrina Ionescu, componenta a echipei Oregon Ducks, a fost aleasa de Associated Press cea mai buna jucatoare la nivel de colegiu din SUA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )