Libnet.ro
UNICEF

00:07

Continental a devenit cel mai mare angajator din industria auto romaneasca. Expansiunea continua cu inca 1.500 de noi locuri de munca in 2017

Hotnews Hotnews,
 Continental a devenit cel mai mare angajator din industria auto romaneasca. Expansiunea continua cu inca 1.500 de noi locuri de munca in 2017

Grupul german Continental a devenit cel mai mare angajator din industria auto romaneasca, ajungand la un total 18. 200 salariati in tara, doar in 2016 adaugandu-se 1. 700 de oameni noi echipei Continental. Expansiunea firmei germane va continua si in 2017 cu circa 1. 500 de noi locuri de munca la nivel national. Practic, prin cei 18. 200 angajati existenti la final de 2016, Continental a surclasat Grupul Renault Romania, care avea la finalul anului trecut un total de 16. 700 salariati. continuă pe Hotnews

Statisticile rusinii: Teleormanul, aflat 16 ani sub calcaiul lui Liviu Dragnea, a ajuns mai sarac ca Vasluiul. Oamenii sunt dependenti de ajutoarele sociale, iar statul e cel mai mare angajator din judet |ANALIZA

Condus timp de 16 ani de liderul PSD, Liviu Dragnea, Teleormanul se zbate intr-o situatie economica extrem de dificila, iar cifrele arata ca situatia este chiar mai grava decat in Vaslui.

Statisticile rusinii: Teleormanul, aflat 16 ani sub calcaiul lui Liviu Dragnea, a ajuns mai sarac ca Vasluiul. Oamenii sunt dependenti de ajutoarele sociale, iar statul e cel mai mare angajator din judet |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Condus timp de 16 ani de liderul PSD, Liviu Dragnea, Teleormanul se zbate intr-o situatie economica extrem de dificila, iar cifrele arata ca situatia este chiar mai grava decat in Vaslui.

Cel mai mare strand din Romania, Litoralul vestului, se deschide pe 1 mai

Cel mai mare strand din Romania si al doilea strand ca marime din Europa situat langa o apa curgatoare isi va deschide portile pe data de 1 mai. Noutatea sezonului este ca zona comerciala a strandului a devenit loc de promenada.

Dupa majorarea salariilor, statul a devenit cel mai bun angajator

Numarul de someri a scazut usor in luna martie, cu 2. 779 fata de luna precedenta, pana la 486. 018, nivel minim din 1994, de cand exista statistici pe aceasta tema, iar rata somajului a coborat la 5,3%, potrivit datelor publicate, ieri, de Institutul National de Statistica INS).

Samsung ar putea deveni cel mai mare producator de procesoare din lume

Samsung va depasi Intel foarte curand si va deveni cel mai mare producator de procesoare la nivel global. Intel este liderul procesoarelor de 24 de ani si este una dintre marile realizari ale companiei. Cu toate acestea, coroana ar putea fi pierduta in urmatorul trimestru in fata celor de la Samsung. in 1993, Intel a [].

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta manager. Candidatii, invitati sa viziteze mai intai institutia

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta un nou manager, dupa ce, in ultimele 6 luni, 4 sefi s-au perindat la conducerea institutiei. Doritorii pot merge in vizita la spital, pe 16 mai, pentru a se familiariza cu problemele unitatii medicale. Concursul incepe la sfarsitul lunii mai 2017.

China: Cel mai mare avion amfibiu din lume a realizat zborul inaugural

Cel mai mare avion amfibiu din lume, dezvoltat de China, a realizat sambata primul sau zbor, inainte de termenul anuntat, potrivit agentiei oficiale Xinhua, citata de Reuters.

Cea mai mare moschee din Suedia, incendiata

Cea mai mare moschee siita din Suedia, situata in periferia capitalei Stockholm, a fost devastata in noaptea de duminica spre luni de un incendiu declansat, cel mai probabil, de o mana criminala, potrivit politiei suedeze, citata de AFP.

Cel mai batran om din lume A MURIT! Avea 146 de ani. inainte de deces, a dezvaluit SECRETUL LONGEVITATII (FOTO)

Din pacate cel mai batran om din lume, Indonezianul Sodimedjo, a murit la varsta de 146 de ani. Barbatul s-a nascut in 1870, si i se mai spunea si Mbah Ghoto, adica bunicul Ghoto, scrie.

A murit cel mai batran om din lume. Avea 146 de ani

Un barbat din Indonezia care pretindea ca are 146 de ani, fiind considerat cel mai batran om din lume, a murit in satul sau din Central Java. Potrivit documentelor sale, Sodimedjo, cunoscut si sub.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )