Libnet.ro
UNICEF

01:05

O conversatie suspecta a dus la aterizarea de urgenta a unui avion al companiei EasyJet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O conversatie suspecta a dus la aterizarea de urgenta a unui avion al companiei EasyJet

Un avion al companiei low-cost EasyJet a aterizat de urgenta sambata dupa-amiaza pe aeroportul german Koln-Bonn, dupa ce pilotii aeronavei au primit informatii despre o conversatie suspecta cu un continut terorist. Aeronava decolase cu scurt timp inainte de la Ljubljana si urma sa aterizeze pe aeroportul Stansted, din apropiere de Londra, relateaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

O conversatie suspecta a dus la aterizarea de urgenta a unui avion al companiei EasyJet pe aeroportul din Koln-Bonn

Un avion al companiei low-cost EasyJet a aterizat de urgenta sambata dupa-amiaza pe aeroportul german Koln-Bonn, dupa ce pilotii aeronavei au primit informatii despre o conversatie suspecta cu un continut terorist. Aeronava decolase cu scurt timp inainte de la Ljubljana si urma sa aterizeze pe aeroportul Stansted, din apropiere de Londra, relateaza BBC.

INCIDENT PE AEROPORTUL DIN BRUXELLES, la bordul unui avion al companiei Ryanair (VIDEO)

Un incident petrecut joi la bordul unui avion al companiei Ryanair a perturbat orarul de zbor pe Aeroportul din Bruxelles. Un pasager a devenit recalcitrant dupa ce o angajata responsabila cu imbarcarea nu.

Cantaretul Phil Collins, dus de urgenta la spital

Celebrul cantaret si actor Phil Collins a fost dus de urgenta la spital, in stare grava. Acesta a cazut noaptea trecuta si s-a lovit destul de rau. Potrivit tabloidului The Sun, celebrul artist,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )