Libnet.ro
UNICEF

16:30

Copil de 13 ani inecat in raul Bistrita in timp ce era la scaldat. Este al doilea caz descoperit in aceeasi zi in judetul Neamt

Adevărul Adevărul,
Copil de 13 ani inecat in raul Bistrita in timp ce era la scaldat. Este al doilea caz descoperit in aceeasi zi in judetul Neamt

Un baiat in varsta de 13 ani, care se dusese la scaldat cu prietenii, nu a mai putut fi salvat din apele adanci ale raului Bistrita. continuă pe Adevărul

Copil de 13 ani, inecat in raul Bistrita in timp ce era la scaldat. Este al doilea caz descoperit in aceeasi zi in judetul Neamt

Un baiat in varsta de 13 ani, care se dusese la scaldat cu prietenii, nu a mai putut fi salvat din apele adanci ale raului Bistrita.

Un copil de sase ani, cautat in raul Siret. Baiatul era la scaldat, iar un martor de pe mal a sunat la 112

Pompierii din Neamt au inceput cautarile unui copil, posibil inecat, in apele raului Siret, in zona municipiului Roman.

TRAGEDIE in Neamt! Un copil s-a inecat in raul Bistrita

Un baiat din comuna Plangareti, judetul Neamt, in varsta de 13 ani, a murit inecat, vineri dupa-amiaza, in raul Bistrita, in timp ce se afla la scaldat cu alti copii. Copilul a fost tras de curenti .

Eleva EMINENTA, victima a unei rafuieli POLITICE: Eleva de 13 ani din Galati, scoasa de pe lista elevilor premiati de Primarie din cauza unui comentariu pe Facebook

O fetita de doar 13 ani, eleva eminenta, a cazut victima a unei rafuieli politice. Larisa V. era pe lista cu cei 15 copii, cei mai buni la invatatura din comuna Munteni din Galati, care urmau sa ajunga.

Trupul baiatului in varsta de 12 ani inecat in raul Siret, gasit chiar de mama lui

Pompierii au recuperat, vineri, trupul baiatului in varsta de 12 ani care s-a inecat in urma cu doua zile in raul Siret, in zona localitatii Roman, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al ISU.

Fata de 13 ani, care si-a injunghiat bunica, a fost gasita dupa ce disparuse din nou

Fata de 13 ani, care in urma cu doua saptamani si-a injunghiat bunica, a fost data in urmarire nationala. Fata fugise de acasa, imediat dupa incident, insa a fost gasita si dusa la un centru pentru.

Fata de 13 ani, care si-a injunghiat bunica, a disparut din nou. A fost data in urmarire nationala

Fata de 13 ani, care in urma cu doua saptamani si-a injunghiat bunica, a fost data in urmarire nationala. Fata fugise de acasa, imediat dupa incident, insa a fost gasita si dusa la un centru pentru.

Cum a ratat o fetita de 13 ani o tabara la mare din cauza unor dispute politice. Directorul scolii: Eu am pus-o pe lista, dar primarul a scos-o

Larisa V. , o fata de 13 ani din comuna Munteni, judetul Galati, ar fi trebuit sa plece intr-o tabara sponsorizata de Primarie, pentru copiii cu rezultate foarte bune la invatatura, dar eleva s-a trezit scoasa de pe lista participantilor.

TRAGEDIE pe litoral: Tanar de 16 ani, inecat. BILANTUL CRESTE ALARMANT in acest sezon!

Un tanar de 16 ani s-a inecat pe litoral, in statiunea Olimp din Constanta, dupa ce s-a aventurat in marea agitata. Salvamarii au intervenit rapid si l-au scos din apa, insa tanarul nu dadea semne de.

TRAGEDIE pe litoral: Tanar de 18 ani, inecat. BILANTUL CRESTE ALARMANT in acest sezon!

Un tanar de 18 ani s-a inecat pe litoral, in statiunea Olimp din Constanta, dupa ce s-a aventurat in marea agitata. Salvamarii au intervenit rapid si l-au scos din apa, insa tanarul nu dadea semne de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2873 seconds )