Libnet.ro
UNICEF

19:00

Copil de 9 ani din Comanesti, cautat de Politie dupa ce nu s-a intors acasa de la joaca

Adevărul Adevărul,
Copil de 9 ani din Comanesti, cautat de Politie dupa ce nu s-a intors acasa de la joaca

Politistii cauta un copil de 9 ani, din localitatea Comanesti, judetul Bacau, care, de vineri seara, nu s-a intors acasa de la joaca, facand publice semnalmentele baiatului si cerand cetatenilor sa sesizeze autoritatile daca au informatii care pot ajuta la gasirea minorului. continuă pe Adevărul

Bacau: Copil de 9 ani, cautat de Politie dupa ce nu s-a intors acasa de la joaca

Politistii cauta un copil de 9 ani, din localitatea Comanesti, judetul Bacau, care nu s-a intors acasa de la joaca, de vineri seara. Politia Orasului Comanesti a fost sesizata sambata de catre mama .

O fetita de doi ani din Botosani a ajuns la spital cu meningita acuta-purulenta

O fetita de doi ani din localitatea Poiana Flamanzi, judetul Botosani, a ajuns la Spitalul de Boli Infectioase Iasi, in stare grava, cu diagnosticul de meningita acuta-purulenta, relateaza.

Bacau: Copilul disparut din Comanesti a fost gasit

Copilul a fost gasit de politisti intr-un parc de joaca din localitate.

FOTO Tragedie in Vaslui: Copil de 13 ani, electrocutat in incinta unui post de transformare

Un baiat de 13 ani din Vaslui s-a electrocutat miercuri in incinta unui post de transformare a energiei electrice din incinta fostei cantine a societatii Hitrom. Minorul se afla, impreuna cu alti doi copii, in cautare de fier vechi. Reprezentantii E-ON sustin ca respectivul post era securizat, insa copiii au taiat lacatul. Medicii au solicitat interventia elicopterului SMURD, pentru a transporta baiatul la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Fotograf, retinut de politie dupa ce a facut fotografii in Beijing, dintr-un avion fara pilot

Un fotograf a fost retinut de politiie dupa ce a realizat imagini aeriene spectaculoase cu locuri considerate emblematice din Beijing, cu ajutorul unui avion fara pilot. Trey Ratcliff a folosit un cvadricopter.

Traficul rutier pe DN1, intre Ploiesti si Brasov, intrerupt din cauza aluviunilor, reluat dupa o ora

Traficul rutier in zona localitatii prahovene Nistoresti a fost, in prima faza, ingreunat din cauza inundatiilor, ulterior fiind inchis, circulatia fiind deviata prin orasul Breaza.

Cel mai mare radiotelescop din lume, este gata dupa ce a fost amplasata cea de-a 66 -a antena

Cel mai mare radiotelescop din lume, ALMA, construit la altitudinea de 5. 000 de metri in desertul Atacama din Chile, a fost finalizat, prin amplasarea celei de-a 66-a antene, si a primit deja un numar record de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )