Libnet.ro
UNICEF

05:45

O fetita de doi ani din Botosani a ajuns la spital cu meningita acuta-purulenta

B1 B1,
O fetita de doi ani din Botosani a ajuns la spital cu meningita acuta-purulenta

O fetita de doi ani din localitatea Poiana Flamanzi, judetul Botosani, a ajuns la Spitalul de Boli Infectioase Iasi, in stare grava, cu diagnosticul de meningita acuta-purulenta, relateaza. continuă pe B1

O fetita de doi ani a unei familii de romani din Australia a murit intr-un accident

O fetita in varsta de doi ani a unei familii de romani din Australia a murit intr-un accident produs in curtea casei din apropierea orasului Perth, scrie presa australiana.

Fetita de doi ani a unei familii de romani din Australia a murit intr-un accident in curtea casei, lovita de masina mamei sale

Accident teribil intr-o familie de romani din Australia: O fetita de doi ani a unui cuplu de romani din Australia a murit in curtea casei, cu o zi inainte ca familia sa se intoarca in tara, in vacanta.

VIDEO Un pedofil din Satu Mare, fiul unui fost politist, condamnat la doi ani de inchisoare. Cum l-a convis pe un baietel de doar sapte ani sa-l masturbeze

Adrian Nistor, fiul unui fost politist din Satu Mare, trimis in judecata anul trecut dupa ce o familie il acuza ca le-ar fi obligat fiul de doar sapte ani sa-l masturbeze, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare de Judecatoria Satu Mare si obligat sa plateasca daune morale de 30. 000 lei. Sentinta poate fi atacata.

VIDEO Un pedofil din Satu Mare, fiul unui fost politist, condamnat la doi ani de inchisoare

Adrian Nistor, fiul unui fost politist din Satu Mare, trimis in judecata anul trecut dupa ce o familie il acuza ca le-ar fi obligat fiul de doar sapte ani sa-l masturbeze, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare de Judecatoria Satu Mare si obligat sa plateasca daune morale de 30. 000 lei. Sentinta poate fi atacata.

Sentinta in dosarul spagii de 140.000 de euro. Fostul sef de la Garda de Mediu Calarasi, condamnat definitiv la doi ani cu suspendare

Vasile Gidea, fost sef al Garzii de Mediu din Calarasi, saltat de procurorii DNA pentru implicare intr-un dosar de trafic de influenta, alaturi de un politist de la Investigarea Fraudelor, a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Deputatul PNL Grigore Craciunescu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul PNL Grigore Craciunescu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru ca, in perioada in care a fost primar al municipiului Pascani, a incheiat noua acte cu firme al caror reprezentant era fiul sau, unul vizand concesionarea unui teren la un pret subevaluat, transmite Mediafax.

Deputatul Grigore Craciunescu, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare

Deputatul PNL Grigore Craciunescu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru ca, in perioada in care a fost primar al municipiului Pascani, a incheiat noua acte cu firme al caror reprezentant era fiul sau .

Minorul de 16 ani care a provocat accidentul in urma caruia 11 elevi din Husi au ajuns la spital consumase alcool

Elevul de 16 ani aflat la volanul masinii care s-a rasturnat in Husi, in urma caruia 11 elevi si un profesor au fost raniti, ajungand la spital, era baut in momentul producerii accidentului, medicii legisti stabilind o valoare de 0,6 mg alcool pur in sange. Politistii nu il vor cerceta insa si pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, alcoolemia fiind este sub limita care constituie infractiune, care este de 0,8 la mie.

Josh Lucas, liber din nou. A divortat dupa doi ani

Sfarsit de mariaj si pentru Josh Lucas. Starul din seriale ca The Firm, The Mysteries of Laura, Snowy River: The McGregor Saga a divortat oficial de partenera lui, Jessica Ciencin Henriquez.

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Pretul minereului de fier a scazut vineri, in China, la cel mai redus nivel din 2012 pana in prezent, in conditiile in care in portul Qingdao din tara asiatica se deruleaza o ancheta privind finantarea din domeniu, care ar putea afecta cererea pentru aceasta materie prima, in contextul unui surplus global.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )