Libnet.ro
UNICEF

17:15

Un copil de doi ani din Floresti, cautat de salvatori si politie

Adevărul Adevărul,
Un copil de doi ani din Floresti, cautat de salvatori si politie

Un copil de doi ani din localitatea Bobulesti, raionul Floresti, este cautat de salvatori si politisti. Ultima oara a fost vazut jucandu-se pe malul raului Raut. continuă pe Adevărul

Nenorocire pe Somesul Mic. Un copil de 9 ani, din Cluj, a fost gasit mort dupa ore bune de cautari

Trupul neinsufletit al unui baietel de 9 ani, din Cluj-Napoca, a fost gasit luni dimineata, in jurul orei 11. 00, de echipele de pompieri ale ISU Cluj si de scafandri ISU Mures. Pustiul se scalda in Somesul Mic, in zona podului de pe strada Fabricii de Zahar, cu un adolescent.

Copilul de doi ani, care a fost salvat dintr-un put, dupa mai bine de 11 ore, va fi externat

Copilul de doi ani, care a fost salvat dupa mai bine de 11 ore dintr-un put, va fi externat, miercuri, au declarat reprezentantii Spitalului Grigore Alexandrescu.

Guvernatorul crestin al capitalei Indoneziei a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru blasfemie la adresa Coranului

Guvernatorul in exercitiu al Jakartei, crestinul Basuki Tjahaja Purnama, a fost condamnat marti la doi ani de inchisoare cu executare pentru blasfemie la adresa Coranului, la capatul unui proces-test pentru toleranta religioasa in Indonezia, tara cu cea mai numeroasa populatie musulmana din lume, transmite AFP.

Un avion bizar apartinand Fortelor Aeriene SUA a revenit dupa o misiune secreta de doi ani. Putini stiau de existenta lui!

Avionul militar experimental X-37B, apartinand Fortelor aeriene din Statele Unite, a aterizat la Centrul spatial Kennedy din Florida, finalizand o misiune secreta care a durat aproape doi ani, scrie media.

Aeronava militara X-37B a aterizat dupa doi ani de experimente secrete pe orbita

Aeronava militara experimentala americana X-37B a aterizat duminica la Centrul Spatial Kennedy al NASA din Florida dupa o misiune secreta ce a durat aproape doi ani, potrivit Air Force, citata de Reuters.

SUA: Aeronava militara X-37B a aterizat dupa doi ani de experimente secrete pe orbita

Aeronava militara experimentala americana X-37B a aterizat duminica la Centrul Spatial Kennedy al NASA din Florida dupa o misiune secreta ce a durat aproape doi ani, potrivit Air Force, citata de Reuters.

Ionita, plangand: Mi-as da cinci ani din viata, numai sa nu ia Steaua campionatul

Atacantul Astrei Giurgiu, Alexandru Ionita, a plans in timpul interviului acordat dupa meciul cu FCSB, pierdut cu 0-1. Printre lacrimi, el a declarat ca si-ar fi dat cinci ani din viata numai sa marcheze impotriva Stelei, penru a impiedica echipa patronata de Gigi Becali sa ia campionatul, potrivit news. ro.

Doi asteroizi din sistemul solar au primit nume romanesti: (10466) Marius-Ioan si (10707) Prunariu

Doi asteroizi au primit numele sefului Agentiei Spatiale Romane ROSA), r. fizician Marius-Ioan Piso, si a singurului cosmonaut roman, Dumitru Prunariu.

Copilul de 9 ani din Bistrita, pe care tatal il amenintase ca-l va omori, a fost gasit pe o strada din oras impreuna cu tatal lui

Copilul de 9 ani si tatal acestuia, disparuti de sambata de la domiciliul lor din localitatea Tarpiu, judetul Bistrita-Nasaud, au fost gasiti de catre politisti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )