Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un copil de patru ani din China a murit sufocat, dupa ce a fost uitat intr-o duba

Antena3 Antena3,
Un copil de patru ani din China a murit sufocat, dupa ce a fost uitat intr-o duba

Un copil de patru ani din China a murit sufocat, dupa ce a fost uitat timp de sapte ore intr-o camioneta. Micutul ar fi adormit pe drum, iar soferul nu a observat asta atunci cand i-a lasat pe copii la. continuă pe Antena3

VIDEO Paris: Un tnar imigrant din Mali, considerat erou dupa ce a salvat n cteva secunde un baietel de patru ani care atrna de balcon la etajul patru

Un tanar imigrant din Mali este considerat erou in Paris dupa ce a escaladat fatada unui bloc pentru a salva un baietel de patru ani care atarna in exteriorul unui balcon de la etajul patru, scrie Guardian.

VIDEO Paris: Un tnar imigrant din Mali, considerat erou dupa ce a salvat n cteva secunde un baietel de patru ani care atrna de balcon la etajul patru/ Macron i-a promis eroului din Paris ca va deveni cetatean francez si va ajunge n departamentul de pompi

Un tanar imigrant din Mali este considerat erou in Paris dupa ce a escaladat fatada unui bloc pentru a salva un baietel de patru ani care atarna in exteriorul unui balcon de la etajul patru, scrie Guardian . Macron i-a promis eroului din Paris ca va deveni cetatean francez si va ajunge in departamentul de pompieri.

Patru ani cu suspendare pentru administratorul unei firme acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani

Instanta de judecata l-a condamnat la patru ani cu suspendare pentru evaziune fiscala si spalare de bani pe un administrator al unei firme din Chisinau, specializate in comertul cu flori.

Timp de patru ani, ea si mama ei si-au facut cate o fotografie la inceput si la sfarsit de an scolar. Recent, pentru adolescenta a fost ultima zi de scoala, dar ultima fotografie i-a emotionat pe toti (GALERIE FOTO)

Timp de patru ani, o adolescenta si mama ei si-au facut cate o fotografie la inceput si la sfarsit de an scolar. Recent, adolescenta a terminat liceul, insa ultima forografie realizata i-a facut pe.

Un barbat de 43 de ani din Bucuresti s-a necat la Eforie Nord

Un barbat in varsta in 43 de ani s-a inecat luni, in mare, in Eforie Nord, el fiind scos din apa inconstient, iar cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, fara succes insa, transmite News. ro. Acesta este al doilea caz de inec de pe litoral din acest an. in urma cu doua saptamani, un militar si-a pierdut viata in apele marii in zona unei plaje din municipiul Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2297 seconds )