Libnet.ro
UNICEF

11:00

Corina Cretu este cea de a doua nominalizare pentru functia de comisar european al Romaniei

B1 B1,
Corina Cretu este cea de a doua nominalizare pentru functia de comisar european al Romaniei

Corina Cretu a fost nominalizata pentru functia de comisar european, fiind cea de a doua propunere a premierului Victor Ponta, relateazaB1 TV. in fruntea listei se afla in continuare Dacian Ciolos. Pe data. continuă pe B1

Cine este Corina Cretu, cea de-a doua nominalizare pentru postul de comisar european

Europarlamentarul PSD Corina Cretu este cea de-a doua nominalizare facuta de premierul Victor Ponta pentru postul de comisar european in viitoarea Comisie Juncker, alaturi de Dacian Ciolos. Decizia presedintelui CE Jean-Claude Juncker privind portofoliul acordat Romaniei in Comisia Europeana va fi anuntata saptamana viitoare.

Corina Cretu ar putea ajunge comisar pentru Politici Regionale

Surse de rang inalt au declarat pentru Romania libera ca Dacian Ciolos nu mai are sansa de a obtine un nou mandat.

Corina Cretu, a doua nominalizare a lui Ponta pentru functia de comisar european

Corina Cretu ar fi a doua nominalizare la functia de comisar european. Numele a fost confirmat de unul dintre colegii sai din Parlamentul European, sambata, la Antena 3. intrebat daca stie ca cea de-a.

Europarlamentar: Corina Cretu, a doua nominalizare a lui Ponta pentru functia de comisar european

Corina Cretu ar fi a doua nominalizare la functia de comisar european. Numele a fost confirmat de unul dintre colegii sai din Parlamentul European, sambata, la Antena 3. intrebat daca stie ca cea de-a.

Ciolos si Cretu - nominalizarile pentru functia de comisar

Dacian Ciolos si Corina Cretu ar fi cele doua nominalizari pentru functia de comisar european pe care Guvernul le-ar fi trimis la Bruxelles, au precizat surse oficiale.

Ciolos si Cretu - nominalizarile pe care le-ar fi trimis Guvenul pentru functia de comisar - surse

Dacian Ciolos si Corina Cretu ar fi cele doua nominalizari pentru functia de comisar european pe care Guvernul le-ar fi trimis la Bruxelles, au precizat surse oficiale pentru MEDIAFAX.

Surse: Ciolos si Cretu, nominalizarile Guvernului pentru functia de comisar. Scandal Ponta-Basescu, pe tema propunerilor de comisari

Dacian Ciolos si Corina Cretu ar fi cele doua nominalizari pentru functia de comisar european pe care Guvernul le-ar fi trimis la Bruxelles, au precizat surse oficiale pentru Mediafax. Nominalizarile ar fi fost transmise la sfarsitul lunii iulie.

Surse: Ciolos si Cretu, nominalizarile pe care le-ar fi trimis Guvenul pentru functia de comisar european

Dacian Ciolos si Corina Cretu ar fi cele doua nominalizari pentru functia de comisar european pe care Guvernul le-ar fi trimis la Bruxelles, au precizat surse oficiale pentru Mediafax. Nominalizarile ar fi fost.

Corina Cretu, confirmata de Junker pentru portofoliul Politicii Regionale

Presedintele desemnat al CE, Jean-Claude Junker, a confirmat faptul ca europarlamentarul PSD Corina Cretu este propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, noteaza Gandul, citand surse de la Bruxelles care spun ca aceasta ar urma sa.

Surse: Corina Cretu, confirmata de Jean-Claude Juncker pentru portofoliul Politicii Regionale

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a fost confirmata de presedintele desemnat al CE, Jean-Claude Juncker, drept propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, scrie Gandul. info citand surse de la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )