Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Suteu: Discutia cu Dacian Ciolos a fost esentiala si a evocat prioritatile in domeniul culturii

Adevărul Adevărul,
Corina Suteu: Discutia cu Dacian Ciolos a fost esentiala si a evocat prioritatile in domeniul culturii

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, dupa intalnirea pe care a avut-o joi dimineata cu prim-ministrul Dacian Ciolos, pe care o califica drept esentiala si in cursul careia au fost evocate prioritatile in domeniul culturii si discutate detalii despre achizitia si amplasarea sculpturii Cumintenia Pamantului. continuă pe Adevărul

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a discutat cu premierul Ciolos despre informatiile legate de o eventuala demisie a ei

Corina Suteu a fost chemata la Palatul Victoria pentru o discutie cu prim-ministrul Dacian Ciolos, legata de informatiile potrivit carora ar intentiona sa demisioneze din functia de ministru al Culturii, au declarat surse guvernamentale pentru News. ro.

Surse: Corina Suteu urmeaza sa demisioneze din functia de ministru al Culturii

Surse guvernamentale citate de TVR sustin ca ministrul Culturii Corina Suteu urmeaza sa demisioneze din guvern. Motivul demisiei ar fi subscriptia publica pentru Cumintenia Pamantului, potrivit sursele .

Ministrul Culturii, Corina Suteu, se plange ca nu poate intra la primarul Gabriela Firea. Ce ar vrea sa discute cu ea

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a declarat marti ca nu a reusit sa aiba o intalnire cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru a discuta o serie de probleme culturale ale Bucurestiului.

Corina Suteu: Nu reusesc sa ajung la doamna Firea. Poate il asteapta pe urmatorul ministru al Culturii

Corina Suteu a declarat marti, in cadrul discutiei online De vorba cu ministrul tau, initiata de Ministerului pentru Consultare Publica si Dialog Civic MCPDC), ca nu a reusit, pana in prezent, sa aiba o discutie cu Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului.

Corina Suteu: Consiliul de Administratie al RADEF RomaniaFilm intentioneaza sa demisioneze

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a declarat marti, in cadrul discutiei online De vorba cu ministrul tau, initiata de Ministerului pentru Consultare Publica si Dialog Civic MCPDC), ca membrii Consiliului de Administratie al Regiei Autonome de Distributie si Exploatare a Filmelor RomaniaFilm RADEF) intentioneaza sa isi dea demisia din cauza impasului in care se afla privind organizarea institutiei.

Adrian Hadean, precizari despre umilinta romanilor de la Paris: Nu e despre Dacian Ciolos, pe care il respect. Se spune ca am fost platit sa lovesc in Guvern

Adrian Hadean 39 de ani) spune ca dezvaluirile legate de evenimentele prin care au trecut micii producatori romani la Paris nu au legatura cu Dacian Ciolos, desi ceea ce a spus este folosit acum impotriva sa.

Dacian Ciolos pledeaza pentru toleranta cu respectarea ideii de familie: Avem o Constitutie, cred ca familia e un element important

In contextul in care Coalitia pentru Familie se pregateste pentru referendumul pentru modificarea definitiei familiei in Constitutie, premierul Dacian Ciolos a fost intrebat care este pozitia sa fata de casatoriile intre persoanele de acelasi sex.

Premierul Dacian Ciolos: Actul de justitie este incomplet fara recuperarea bunurilor obtinute ilicit

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi dimineata, la inceputul unei conferinte pe tema recuperarii prejudiciilor, ca a fost creata o agentie in acest sens. Totodata, seful Executivului a precizat ca fondurile recuperate de Agentia Nationala a Bunurilor Obtinute Ilicit for merge spre educatie, sistemul de sanatate si catre proiecte sociale.

Ora 12.00, Adevarul Live. Clotilde Armand: il va sustine USR pe Dacian Ciolos in functia de premier?

Clotilde Armand, unul dintre liderii Uniunii Salvati Romania USR), va vorbi, la Adevarul Live, despre platforma politica anuntata de premierul Dacian Ciolos si despre formula de sustinere a lui Dacian Ciolos cu care este de acord USR.

Romania se poate guverna cu onestitate, corectitudine si integritate. Premierul Dacian Ciolos a lansat Platforma Romania 100 (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat pe pagina sa de Facebook initierea platformei numita Platforma Romania 100. Dacian Ciolos a subliniat faptul ca, asa cum s-a exprimat initial, nu va.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )