Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cornel Dinu si-a neglijat tratamentul, este deshidratat si ramane internat cel putin pana luni

Antena3 Antena3,
Cornel Dinu si-a neglijat tratamentul, este deshidratat si ramane internat cel putin pana luni

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, si-a neglijat tratamentul prescris de medici, este deshidratat si va ramane internat la Floreasca, pentru investigatii si reechilibrare, cel putin pana luni, au. continuă pe Antena3

Cornel Dinu a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca

Cornel Dinu a fost adus duminica dupa-amiaza la Spitalul de Urgenta Floreasca, anunta Agerpres. El urmeaza sa fie supus mai multor investigatii, a declarat medicul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al spitalului. Cornel Dinu a suferit anul trecut o interventie coronariana dupa un infarct de miocard.

Cornel Dinu, INTERNAT DE URGENTA la Floreasca.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a fost transportat, duminica, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala si internat in Clinica de chirurgie cardiovasculara, dupa ce a acuzat o stare de rau si a sunat la ambulanta, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii unitatii sanitare. Purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Bogdan Oprita, a precizat, pentru MEDIAFAX, ca Dinu a fost adus la spital cu o ambulanta SMURD si internat in sectia condusa de medicul Serban Bradisteanu, .

Cornel Dinu, internat la Spitalul Floreasca

Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca.

Cornel Dinu a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca

Dinamovistului Cornel Dinu i s-a facut rau, duminica dupa-amiaza, si a fost transportat de urgenta la spital. El urmeaza sa fie supus mai multor investigatii, a declarat dr. Bogdan Oprita, purtatorul de.

Cornel Dinu, transportat de urgenta la spitalul Floreasca dupa ce i s-a facut rau

Administratorul delegat al echipei Dinamo, Cornel Dinu, a fost transportat cu ambulanta la spitalul Floreasca, duminica dupa amiaza, dupa ce in cursul zilei i s-a facut rau. Dinamovistul se afla acasa cand i s-a.

Cornel Dinu, internat la Floreasca

Cornel Dinu a fost transportat cu Salvarea duminica seara la Spitalul Floreasca, acolo unde a ramas internat pentru investigatii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )