Libnet.ro
UNICEF

07:30

Coronavirus: Comisia de sanatate din Camera Deputatilor a votat suplimentarea stocurilor de urgenta medicala

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Comisia de sanatate din Camera Deputatilor a votat suplimentarea stocurilor de urgenta medicala

Deputatii din Comisia de Sanatate au dat, marti, raport favorabil proiectului de lege care reglementeaza stocurile de urgenta medicala si masurile aferente instituirii carantinei. Parlamentarii au introdus noi amendamente care permit suplimentarea fondurilor pentru achizitia de materiale la nevoie. continuă pe Hotnews

CHIAR DE ZIUA DE NASTERE A SENATORULUI PSD Legile lui Zamfir - in dezbatere la comisiile din Camera Deputatilor

ACTUALIZARE - Sunt situatii foarte grave in pita. Au fost credite la care dobanda a ajuns la 21. 450% - este dobanda aplicata unui debitor cand nu era o lege care sa limiteze aceasta dobanda penalizatoare, a precizat Daniel Zamfir fcand referire la un caz din piata IFN-urilor. in opinia domniei sale, o lege a plafonarii dobanzilor va incuraja creditarea, nu o va descuraja. --- * ACTUALIZARE - 15:53 - A inceput dezbaterea pe legea privind plafonarea dobanzilor. --- * ACTUALIZARE - 15:49 - A fost adoptat raport favorabil si pentru proiectul privind executarile silite, cu 33 de voturi pentru, 17 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - 15:23 - Dupa ce fusese acceptata prezenta lor la discutii, cativa zeci de debitori nu au mai fost lasati sa intre, dupa ce Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a interzis accesul invitatilor in Parlament. --- * ACTUALIZARE - 15:09 - Avocatul Gheorghe Piperea, care a redactat, impreuna cu Daniel Zamfir, textele de lege, a fost pus in situatia sa se ridice de la masa dezbaterilor si sa asiste la discutii din sala, din cauza ca nu este parlamentar.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Daca situatia va deveni foarte critica putem rechizitiona si entitati private pentru a trata pacientii (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat, marti, in Comisia de sanatate din Camera Deputatilor, ca exista posibilitatea ca statul sa rechizitioneze inclusiv entitati.

DEPUTATII DIN COMISII AU VOTAT PROIECTUL DE MODIFICARE A LEGII DARII IN PLATA Impreviziunea din contractele de credit - la un pas sa fie legiferata

Initiativa legislativa arata ca reprezinta impreviziune situatia in care, pe durata executarii contractului de credit, cursul de schimb valutar aplicabil in vederea cumpararii monedei creditului inregistreaza, la data transmiterii notificarii de dare in plata, o crestere de peste 52,6% fata de cea de la data incheierii contractului de credit *Avocatul Alexandra Burada: O atare definitie a impreviziunii contractuale este unica, cel putin la nivel European *imprumutatii in CHF: S-a scris o fila de istorie Proiectul de modificare a Legii Darii in Plata, ce vizeaza legiferarea impreviziunii in contractele de credit, a trecut, ieri, de comisiile de specialitate din Camera Deputatilor, reunite in sedinta comuna.

Dublarea alocatiilor de la 1 august, decisa de Camera Deputatilor

Deputatii ar putea decide marti daca alocatiile pentru copii se vor dubla de la 1 august. Ordonanta de urgenta care amana cu 6 luni intrarea in vigoare a legii care dubleaza alocatiile copiilor se afla la Camera Deputatilor.

Legea care permite permite parintilor sa stea acasa cu copiii, dezbatuta marti in Comisia de Munca: Ar putea fi aprobata saptamana viitoare

Propunerea legislativa care permite parintilor sa stea acasa cu cei mici dupa inchiderea scolilor va fi discutata in regim de urgenta marti, in Comisia de Munca din Camera Deputatilor. Legea poate.

Legea care permite parintilor sa stea acasa cu copiii, dezbatuta marti in Comisia de Munca: Ar putea fi aprobata saptamana viitoare

Propunerea legislativa care permite parintilor sa stea acasa cu cei mici dupa inchiderea scolilor va fi discutata in regim de urgenta marti, in Comisia de Munca din Camera Deputatilor. Legea poate.

Sistemul cardului de sanatate, din nou blocat, in plina criza de CORONAVIRUS

In plina criza de coronavirus, Sistemul informatic al Casei Nationale de Sanatate a picat din nou, marti dimineata, astfel ca medicii de familie nu pot emite retete pentru pacienti. Situatia este destul.

CORONAVIRUS |Rectorul Universitatii din Bucuresti refuza sa suspende cursurile: Daca inchidem acum, ce facem daca vom avea sute sau mii de cazuri in tara?

Marian Preda, noul rector al Universitatii din Bucuresti,refuza sa inchida institutia de invatamant pe motiv de coronavirus. Preda spune ca, din moment ce nu a fost confirmat niciun caz la.

Coronavirus Medicii italieni din prima linie, confruntati cu decizia dificila de a alege pe cine salveaza

In Lombardia, regiunea bogata din nordul Italiei aflata in centrul epidemiei de coronavirus din tara, deficitul de paturi de spital si de materiale medicale ii pun pe medici in fata unor alegeri din ce in ce mai dificile, noteaza marti Politico, citat de Agerpres.

CORONAVIRUS |Banca Centrala din Coreea de Sud plaseaza bancnotele in carantina timp de doua saptamani. Chiar ar putea sa arda cateva dintre ele

Banca centrala din Coreea de Sud BOK) a anuntat, vineri, ca plaseaza in carantina bancnotele pentru o perioada de doua saptamani, precum si ca ia in calcul sa arda o parte dintrel ele, intr-o.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )