Libnet.ro
UNICEF

14:30

Coronavirus: doua noi numere de telefon la care oamenii pot transmite si primi informatii despre Covid - 19

Adevărul Adevărul,
Coronavirus: doua noi numere de telefon la care oamenii pot transmite si primi informatii despre Covid - 19

Alte doua numere de telefon au fost puse la dispozitie hunedorenilro pentru a transmite si a primi informatii despre coronavirus. continuă pe Adevărul

Cod Rutier: cele mai banale motive pentru care soferii pot lua pana la 2.900 de lei amenda

Soferii au luat nu de putine ori amenzi din motive abia intelese de oamenii legii. Politistii s-au vazut, insa, nevoiti sa ii mustreze chiar si din cauza unor motive extrem de banale. Ce lucruri simple le pot scoate pana la 2. 900 de lei din buzunare conducatorilor auto? Cod Rutier 2020: Motive banale care le aduc .

CORONAVIRUS |Doua centre de carantina vor fi amenajate in municipiul Brasov

E oficial! Decizie de ultim moment in plina criza de CORONAVIRUS. Doua centre de carantina vor fi amenajate in municipiul Brasov in urma discutiilor pe care le-am avut cu prefectul Mihai Catalin.

Coronavirus in Romania. Doua noi cazuri, bilantul a ajuns la 70

Alte doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 70. Este vorba despre doua persoane din Mehedinti.

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 47

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri in Romania. Este vorba despre o femeie de 63 de ani si un barbat de 48 de ani. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 47.

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate in Bucuresti. Bilantul total ajunge la 35 de imbolnaviri

Inca trei cazuri confirmate cu noul coronavirus, numarul cazurilor ajungand la nivel national la 35, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

Gratiela Duban, atingeri periculoase pe canapea cu Ghita. Imaginile de la Survivor care ii pot pune casnicia in pericol

Gratiela Duban si Ghita nu renunta la gesturile mult prea intime si la apropierile care dau de gandit. Imagini noi cu atingeri periculoase intre cei doi Faimosi! Cum au fost surprinsi de data aceasta? Gratiela Duban si Ghita, atingeri periculoase la Survivor Au atras atentia asupra lor inca de la inceputul competitiei si continua pe .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3318 seconds )