Libnet.ro
UNICEF

06:30

CORONAVIRUS |Gala Premiilor Gopo a fost AMANATA

B1 B1,
CORONAVIRUS |Gala Premiilor Gopo a fost AMANATA

Gala Premiilor Gopo, care trebuia sa aiba loc pe data de 24 martie la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti, a fost amanata. Decizia a fost luata in contextul masurilor de preventie si. continuă pe B1

Alte evenimente amanate: Gala Premiilor Gopo, One World Romania si Art Safari

Dupa ce a fost analizata atent situatia cu privire la evolutia epidemiei COVID-19, inclusiv masurile recente luate de autoritati, si au fost luate in considerare toate aspectele implicate in luarea acestei decizii, vor fi amanate Gala Premiilor Gopo, cea de-a 13-a editie a festivalului One World Romania, precum si Art Safari.

Coronavirus: Finala Cupei Spaniei dintre Real Sociedad si Athletic Bilbao a fost amanata

Finala Cupei Spaniei, Reak Sociedad vs Athletic Bilbao, programata la 18 aprilie, la Sevilla, a fost amanata, decizia fiind luata de presedintele federatiei spaniole, dupa o reuniune cu presedintii celor doua cluburi, in contextul epidemiei de coronavirus relateaza As.

Coronavirus: Cursa moto de 24 de ore de la Le Mans a fost amanata

Cursa moto de 24 de ore de la Le Mans, programata in 18 si 19 aprilie, a fost amanata din cauza epidemiei de infectii cu coronavirus, informeaza lequipe. fr.

Urmatoarea partida de FedCup a Romaniei a fost amanata, ca metoda de precautie impotriva coronavirusului

Partida deFedCup, dintre Romania si Italia, programata initial pe 17 si 18 aprilie si care conteaza in play-off-ul Grupei Mondiale, a fost amanata de catre Federatia Internationala de Tenis ITF), ca masura de precautie in privinta coronavirsului.

Efecte coronavirus in Romania: Gala premiilor Radio Romania Cultural, anulata

Cea de-a 20-a editie a galei premiilor Radio Romania Cultural RRC), care era programata sa aiba loc pe 30 martie, la Teatrul Odeon din Bucuresti, a fost anulata. Decizia se subscrie masurilor anuntate luni de autoritati pentru evitarea raspandirii coronavirusului in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )