Libnet.ro
UNICEF

06:45

Coronavirus: Iohannis anunta ca va face prin videoconferinta consultarile cu partidele pentru desemnarea premierului

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Iohannis anunta ca va face prin videoconferinta consultarile cu partidele pentru desemnarea premierului

Presedintele Klaus Iohannis a decis sa faca prin sistem de teleconferinta consultarile cu partidele parlamentare pentru desemnarea candidatului pentru functia de premier, a anuntat Administratia Prezidentiala. Decizia a fost luata dupa ce un senator PNL care a intrat in contact cu toata conducerea PNL a fost confirmat cu coronavirus. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Iohannis anunta concluzii dupa videoconferinta la care liderii europeni incearca sa isi coordoneze lupta impotriva epidemiei

Presedintele Klaus Iohannis participa marti seara, de la ora 18. 00, la o videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea epidemiei de coronavirus. La finalul acesteia, Iohannis va sustine declaratii de presa.

Presedintele Klaus Iohannis va face consultarile cu partidele prin teleconferinta

Klaus Iohannis va face consultarile cu partidele parlamentare, in vederea desemnarii candidatului pentru functia de Prim-ministru, prin sistem de teleconferinta, dupa ce Guvernul si PNL au intrat in autoizolare.

Audierile ministrilor din Guvernul Orban, sambata dimineata prin videoconferinta

Klaus Iohannis l-a propus pentru functia de premier tot pe Ludovic orban, iar votul de investire pentru noul guvern va avea loc sambata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )