Libnet.ro
UNICEF

23:30

CORONAVIRUS |Medicii care demisioneaza in aceasta perioada si-ar putea pierde dreptul de libera practica

B1 B1,
CORONAVIRUS |Medicii care demisioneaza in aceasta perioada si-ar putea pierde dreptul de libera practica

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca medicii care demisioneaza in aceasta perioada si-ar putea pierde dreptul la libera practica. Totul in contextul in care zeci de medici din toata tara si-au depus. continuă pe B1

Pedepse aspre pentru toti medicii care demisioneaza in aceasta perioada! Care este solutia propusa de Guvernul Orban

Romania, ca si alte tari, se confrunta cu o problema extrem de grava, datorata numarului din ce in ce mai mare de persoane testate pozitiv cu COVID-19. Situatia este cu atat mai alarmanta, cu cat cadrele medicale se imbolnavesc in numar mare, creand o panica generala asupra intregului sistem medical. Din cauza faptului ca mai .

Pedepse dure pentru medicii care demisioneaza pe timp de pandemie: anuntul oficial al lui Orban

Tot mai multi romani cer masuri aspre pentru valul de medici care au demisionat in ultima perioada. Premierul Ludovic Orban are cateva solutii pentru aceasta situatie dificila. Un numar.

Basescu pune la zid atat medicii care demisioneaza, cat Guvernul care nu ii protejeaza

Fostul presedinte a calificat drept nesimtire incapacitatea statului de a le asigura medicilor ech.

AUDIO Guvernul ia in calcul masuri mai dure pentru medicii care demisioneaza. Orban: E usor sa spui sa nu mai practice medicina, dar Romania si asa duce lipsa de cadre medicale

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, la Europa FM, ca Guvernul ia in calcul sa interzica dreptul de libera practica si prelungirea perioadei de preaviz pentru medicii care demisioneaza in aceste zile, in care Romania este afectata de coronavirus, iar zeci de doctori demisioneaza.

Ce face Mirela Vaida in aceasta perioada. Prezentatoarea Acces Direct a impartasit asta cu fanii

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1, nu duce lipsa de activitati in aceste zile in care, din cauza pandemiei de coronavirus, oamenii nu au voie sa isi paraseasca locuintele fara motive intemeiate. Iata ce face vedeta pe timp de izolare. Ce face Mirela Vaida in perioada aceasta Pentru a uita de .

Stefan Banica Jr, secretul despre care nu a vrut sa afle nimeni. Ce a facut cu banii in aceasta perioada

S-a aflat secretul lui Stefan Banica Jr. ! Ce a facut cunoscutul jurat de la Next Star cu banii in aceasta perioada? Cantaretul nu a vrut ca nimeni sa ia asta la cunostinta. Ce a facut Stefan Banica Jr. cu banii in aceasta perioada? Romania a avut pe cine sa se bazeze in vremea aceasta tulbure.

Meteorologi: vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cand scapam de frig

O informare meteorologica de vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada a fost emisa in aceasta dimineata, valabila pana vineri, ora 10.

Citu: Economia Romaniei va avea o alta structura dupa aceasta perioada

Play Economia Romaniei va avea o alta structura dupa ce trece aceasta perioada, una poate mai sanat.

Presedintele ofera 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lupta cu Covid-19

Presedintele a transmis ca Spitalul din Suceava va fi preluat de o echipa care va militariza spitalul pentru a rezolva problemele. Ne vom confrunta cu situatii delicate in Suceava si cu siguranta si in alte zone, a spus presedintele, care a transmis ca a discutat cu Guvernul astfel incat medicii care lucreaza cu pacientii COVID sa primeasca bonus lunar de 500 de euro.

Ludovic Orban, despre medicii care demisioneaza: Este usor sa spui sa nu mai practice medicina, dar Romania si asa duce lipsa de cadre medicale

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, referitor la demisiile medicilor din Romania, ca s-a facut propunerea interzicerii dreptului de practica, din zona politica, dar si din afara ei. Orban spune ca nu are o parere clar conturata despre acest lucru si ca se mai discuta cu reprezentantii Ministerului Sanatatii. Premierul afirma ca se vor lua masuri mai dure, gandindu-se la o perioada mai lunga de preaviz.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )