Libnet.ro
UNICEF

05:30

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Deocamdata, nu avem in discutii carantinarea Bucurestiului

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Deocamdata, nu avem in discutii carantinarea Bucurestiului

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, duminica, la Iasi, ca se vor lua si alte masuri in cazul in care Bucurestiul se va confrunta cu crestere exponentiala a numarului de cazuri noi de. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Procentul de imunizare colectiva in Romania e de 4,6%

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, ca datele studiului de seroprevalenta, dupa prelucrarea a 11. 000 de teste, arata ca procentul de imunizare a populatiei Romaniei la coronavirus este de.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: De la inceputul lunii iulie s-au administrat 11.829 de doze de Remdesivir, in depozite sunt inca 4.000 de doze

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri, ca de la inceputul lui iulie pana acum s-au administrat 11. 829 de doze de Remdesivir pentru tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus, iar.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre aglomeratia din spitale: Asimptomaticii vor fi evaluati la domiciliu si programati pentru investigatiile paraclinice

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, duminica, la Iasi, ca bolnavii asimptomatici care nu au comorbiditati vor fi evaluati la domiciliu, iar apoi vor fi programati pentru investigatii, in timp ce.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Luam in calcul posibilitatea ca pacientii asimptomatici sa nu mai ajunga la spital si sa fie monitorizati de medicii de familie

Pacientii testeti pozitiv cu noul coronavirus, dar asimptomatici ar putea sa nu mai ajunga la spital, ci sa fie monitorizati de medicii de familie. Anuntul a fost facut, vineri, de ministrul Sanatatii, Nelu.

Tataru, anunt important de ultima ora: Nu luam in calcul carantinarea Bucurestiului

Nelu Tataru a anuntat noi schimbari majore despre felul in care vor fi tratate cazurile de asimptomatici. Acestia nu vor mai fi tratati la spital, iar cei cu comorbiditati vor fi monitorizati acasa, iar medicii de familii vor fi implicati mai mult decat pana acum. De altfel, ministrul Sanatatii a spus ca nu se ia in calcul carantinarea Bucurestiului.

Nelu Tataru: 209 pacienti cu COVID-19 sunt pe ventilator, cu intubatie invaziva in spitalele suport avem 1.050 de paturi de ATI, 613 sunt ocupate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca 209 pacienti infectati cu noul coronavirus sunt intubati si ventilati mecanic. Totodata, Tataru a spus ca in spitalele suport COVID avem 1. 050 de.

NELU TATARU: 209 pacienti infectati cu noul coronavirus sunt intubati si ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca 209 pacienti infectati cu noul coronavirus sunt intubati si ventilati mecanic, conform Agerpres.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Pandemia provocata de noul coronavirus a produs multe schimbari in viata noastra. Este nevoie, mai mult ca oricand, de echilibru si pastrarea sanatatii mintale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, atrage atentia asupra faptului ca, in aceasta perioada, in care pandemia de coronavirus a adus nenumarate schimbari si provocari in toate aspectele vietii noastre, este.

Nelu Tataru: E nevoie de echilibru si pastrarea sanatatii mintale, mai mult ca oricand

Pandemia de coronavirus a produs numeroase schimbari si provocari, astfel incat este nevoie, mai mult ca oricand, de echilibru si pastrarea sanatatii mintale, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-un mesaj transmis sambata, de Ziua mondiala a sanatatii mintale.

NELU TATARU: Nu stiu daca Romania isi mai permite un lockdown

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat azi ca inchiderea tarii nu este o solutie, adaugand ca important este ca oamenii sa respecte restrictiile deja existente si sa se gandeasca la cei care nu mai sunt printre noi din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )