Libnet.ro
UNICEF

13:45

CORONAVIRUS |Noi informatii despre starea premierului britanic, Boris Johnson, aflat la terapie intensiva din cauza infectarii cu COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Noi informatii despre starea premierului britanic, Boris Johnson, aflat la terapie intensiva din cauza infectarii cu COVID-19

Ultimele informatii oficiale despre starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson, date publicitatii miercuri indica faptul ca oficialul este in continuare stabil, dupa ce a fost internat la terapie in. continuă pe B1

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Boris Johnson: Nu a avut nevoie de ventilatie

Noi detalii despre starea de sanatate a premierului Marii Britanii au fost dezvaluite de Downing Street, conform BBC. Boris Johnson a primit tratament cu oxigen standard si respira fara asistenta.

Premierul britanic Boris Johnson a fost internat la terapie intensiva

Premierul britanic Boris Johnson se afla la terapie intensiva dupa ce starea sa s-a agravat, a confirmat biroul sau.

Surse: Premierul britanic Boris Johnson, trecut pe ventilator la 10 zile dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus

Starea de sanatatea a premierului britanic Boris Johnson, bolnav de coronavirus, s-a agravat si a fost transferat la Terapie intensiva, unde respira cu ajutorul aparatelor.

Coronavirus: Premierul Boris Johnson continua sa lupte cu boala, la terapie intensiva

Nicio schimbare nu a intervenit in ceea ce priveste starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson, care se afla de luni seara la terapie intensiva, au precizat surse apropiate premierului citate de Reuters.

Radu Banciu, dupa ce Boris Johnson a ajuns la terapie intensiva: Un motiv sa ne simtim in sfarsit cu totii egali pe aceasta lume (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre situatia premierului britanic Boris Johnson, care a fost transferat la sectia de terapie intensiva a spitalului in care.

AGENTIILE DE PRESA: Premierul britanic Boris Johnson mai ramane in spital

Premierul britanic Boris Johnson, spitalizat duminica dupa zece zile de izolare in urma infectarii cu coronavirus, va mai ramane internat, a anuntat luni purtatorul sau de cuvant, citat de Reuters.

Premierul britanic Boris Johnson, diagnosticat cu COVID-19, a fost internat in spital

Premierul britanic Boris Johnson, diagnosticat cu COVID-19, a fost internat in spital pentru analize, la recomandarea medicilor sai, se arata intr-un comunicat emis de la biroul sau din Downing Street.

Care mai e starea de sanatatate a premierului Boris Johnson, dupa ce a fost internat in spital din cauza COVID-19

Situatia premierului britanic, Boris Johnson, incepe sa se imbunatateasca. Aflat internat intr-un spital din Londra, dupa ce a fost confirmat cu coronavirus, Boris Johnson a inceput sa raspunda la tratament, iar starea lui e stabila.

Ultimele vesti despre starea de sanatate a lui Boris Johnson, infectat cu noul coronavirus. Ce scrie presa din Regat

Starea de sanatatea prim-ministrului britanic, Boris Johnson, a fost stabila peste noapte si acesta este optimistdupa ce a fost internat la terapie intensiva luni seara, cand simptomele.

Pink, noi detalii despre lupta fiului sau cu COVID-19: Am plans si m-am rugat mai mult ca niciodata

Cantareata americana Pink 40 de ani) a oferit noi detalii despre starea de sanatate a fiului sau in varsta de trei ani, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, si a vorbit despre lupta pe care au dus-o amandoi cu boala.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )