Libnet.ro
UNICEF

23:30

Coronavirusul din China: Numarul de infectii ar putea fi mai mare de 40.000 (cercetatori din Hong Kong)

Hotnews Hotnews,
 Coronavirusul din China: Numarul de infectii ar putea fi mai mare de 40.000 (cercetatori din Hong Kong)

Cercetatori din Hong Kong afirma, bazandu-se pe modele matematice, ca numarul de persoane infectate este mai mare de 40. 000 si cer guvernului masuri draconice pentru a restrange circulatia persoanelor, daca vor sa stopeze propagarea virusului. continuă pe Hotnews

Unde vezi, in timp real, tarile afectate de coronavirusul din China

Coronavirusul din China a facut deja zeci de morti si a depasit granitele statului asiatic. Ca sa stii ce tari trebuie sa eviti, ti-am pregatit o harta actualizata in timp.

Coronavirusul din China face ravagii. Japonia isi va evacua cetatenii din orasul chinez Wuhan

Japonia intentioneaza sa-si repatrieze sute de cetateni din orasul Wuhan in centrul Chinei, unde a izbucnit o noua epidemie de coronavirus.

Cetateanul israelian care a aterizat pe Otopeni cu simptome de gripa nu este infectat cu coronavirusul din China (Ministerul Sanatatii)

Cetateanul israelian care a aterizat sambata pe Aeroportul Henry Coanda Otopeni cu simptome gripale nu este suspect de infectie cu noul coronavirus, in conditiile in care acesta a calatorit in China in urma cu cel putin trei luni, cand nu se declansase epidemia, anunta, intr-un comunicat, Ministerul Sanatatii.

Noul coronavirus din China: Gravitatea epidemiei depinde de mai multe necunoscute Care sunt simptomele, cat de contagioasa e boala si cum te poti proteja

Care este gradul de pericol al noului coronavirus? Ce simptome provoaca? Care este nivelul de transmisie intre oameni? in fiecare zi aflam putin mai mult despre epidemia pornita din China, dar numeroase necunoscute nu permit inca determinarea gradului de gravitate la scara mondiala, scrie AFP.

Primul caz de presupusa contaminare cu coronavirusul din China in Canada, anunta Guvernul

Autoritatile sanitare de la Toronto, pe coasta de est a Canadei, au semnalat un prim presupus caz de.

Virusul misterios din China. Numarul mortilor a crescut la 80. Cetatenii straini, in asteptarea evacuarii

Numarul victimelor epidemiei de pneumonie virala din China a crescut la 80 iar 2. 744 de cazuri au fost confirmate in tara, in timp ce Franta si Statele Unite se pregatesc de evacuarea cetatenilor lor din zona de carantina, informeaza AFP.

Dupa zeci de decese, coronavirusul a reusit sa aduca si POZA ZILEI. Cum au ironizat internautii situatia din China (FOTO)

Lumea este marcata de coronavirusul din China, care a provocat deja 41 de decese si circa 1. 400 de cazuri in toata lumea. Cu toate acestea, acest lucru nu i-a impiedicat pe internauti sa ne ofere poza.

SIPRI: China, al doilea cel mai mare producator de armament din lume

Un nou studiu al Institutului de Cercetare pentru Pace de la Stockholm SIPRI) sugereaza ca Republica Populara Chineza este al doilea cel mai mare producator de armament din lume, dupa Statele Unite, dar inainte de Rusia.

Care este adevarata sursa a virusului mortal din China. Nu carnea de sarpe provoaca coronavirusul

Au fost formulate noi ipoteze cu privire la adevarata sursa a virusului mortal din China. Pana in prezent au fost confirmate foarte multe decese, si cazurile de imbolnavire continua, la nivelul altor tari. Epidemia de coronavirus ar fi izbucnit din provincia chineza Wuhan, fiind posibila odata cu consumul de carne de sarpe. A fost o .

VIDEO Noul coronavirus din China - Streinu Cercel: Riscul ca afectiunea sa ajunga in tara noastra este redus Toate persoanele care au calatorit in China si ajung in Romania, incluse intr-o baza de date si monitorizate

Riscul ca boala provocata de noul tip de coronavirus care a ucis 81 de persoane in China sa ajunga pe teritoriul Romaniei este redus, a afirmat luni medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus. Toate persoanele care ajung in Romania si au calatorit in ultimele 14 zile in China sunt trecute intr-o baza de date si monitorizate, iar pe aeroporturi au fost create culoare speciale pentru pasagerii intorsi din China, a explicat ministrul Sanatatii, Victor Costache.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )