Libnet.ro
UNICEF

22:45

Coruptia ucide: Malin Bot nu ne reprezinta, nu face parte din echipa noastra

B1 B1,
Coruptia ucide: Malin Bot nu ne reprezinta, nu face parte din echipa noastra

Comunitatea Coruptia Ucide a anuntat public ca jurnalistul Malin Bot nu face parte din echipa platformei cunoscuta pentru organizarea protestelor de strada impotriva modificarilor la legilor. continuă pe B1

Comunitatea Coruptia ucide: Malin Bot nu ne reprezinta, nu face parte din echipa noastra / Nu credem ca protestele au nevoie de vreun lider, cu atat mai putin de unul autoproclamat

Comunitatea Facebook Coruptia ucide a precizat ca Malin Bot nu o reprezinta si nu face parte din aceasta echipa, subliniind ca nu a crezut niciodata ca protestele au nevoie de vreun lider, cu atat mai putin de unul autoproclamat.

Pavel Lucescu: Nu e nicio diferenta intre Malin Bot si Codrin Stefanescu

Condamnatii Dan Voiculescu si Adrian Nastase si-au lansat vineri, la targul de carte Gaudeamus, noile volume. Dar evenimentele nu au decurs dupa cum si-ar fi dorit cei doi, deoarece Malin Bot si alte.

Confruntare Malin Bot - Dan Voiculescu la targul Gaudeamus: Cum a reactionat Varanul cand i-a fost amintit ca a facut inchisoare (VIDEO)

Scene care au atras privirea tuturor la targul de carte Gaudeamus de la Romexpo! Jurnalistul Malin Bot l-a asteptat la intrarea pe Dan Voiculescu, care urma sa isi lanseze o carte, pentru a il.

Vladimir Putin s-a incoronat tar al petrolului. Cum a ajuns liderul de la Kremlin sa traga sforile in OPEC, cartel din care Rusia nici nu face parte

Timp de mai mult de jumatate de secol, ministrul energiei din Arabia Saudita a putut misca pietele cu cateva cuvinte bine alese despre ce ar putea decide OPEC la urmatoarea intalnire, generand profituri de milioane daca nu miliarde de dolari pentru cei cu informatii din interior. Aceasta epoca s-a terminat. Desi intrunirile OPEC inca influenteaza pietele, nu vocea Arabiei Saudite este cea care conteaza cel mai mult, ci a unui ne-membru al cartelui: a Rusiei, sau - ca sa fim mai exacti cea a lui Vladimir Putin, noteaza Bloomberg.

Cod galben de ceata, sambata dimineata, pentru o mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, o serie de avertizari cod galben de ceata pentru mai multe judete, unde vizibilitatea scade local sub 200 m, iar izolat sub 50 m. In cinci judete, va fi si burnita. Din cauza cetii dense, pe mai multe autostrazi si drumuri nationale, circulatia rutiera se desfasoara ingreunat, informeaza news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )