Libnet.ro
UNICEF

18:30

Costel Corduneanu, liderul celui mai temut clan interlop din Iasi, a fost retinut pentru contrabanda cu arme

Adevărul Adevărul,
Costel Corduneanu, liderul celui mai temut clan interlop din Iasi, a fost retinut pentru contrabanda cu arme

Ofiterii din cadrul DIICOT Iasi l-au retinut in dimineata zilei de 17 octombrie pe Costel Corduneanu, liderului celui mai temut clan interlop din Iasi. Alaturi de seful clanului au mai fost retinute alte doua persoane. continuă pe Adevărul

Costel Corduneanu, liderul clanului Corduneanu de la iasi, retinut de DIICOT pentru trafic de arme

Costel Corduneanu seful unuia din cele mai temute clanuri de interlopi din Iasi, a fost retinut de procurorii DIICOT si va fi dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, informeaza surse judiciare.

Costel Corduneanu, retinut intr-un dosar de trafic ilegal de arme

Costel Corduneanu, cunoscut ca lider al celui mai mare clan de interlopi din zona Moldovei, a fost retinut joi seara de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic ilegal de arme, anunta Agerpres.

Liderul temutului clan interlop Corduneanu, retinut pentru trafic de arme

Liderul temutului clan interlop Corduneanu din Iasi, Costel Corduneanu, a fost retinut noaptea trecuta pentru 24 ore de DIICOT Iasi pentru trafic de arme. in acelasi dosar, au mai fost pusi sub acuzare un avocat d.

Costel Corduneanu, retinut pentru constituire de grup infractional si contrabanda, pus sub control judiciar

Costel Corduneanu si Ovidiu Ranzburg, retinuti pentru constituire de grup infractional organizat, contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, vor fi cercetati sub control.

UPDATE Costel Corduneanu, retinut de DIICOT, comandase un pistol din strainatate pentru a asasina o persoana - surse

Costel Corduneanu, retinut de DIICOT pentru constituire de grup infractional organizat si contrabanda calificata, i-a cerut finului lui Florin Parjol - zis Ghenosu - aducerea din Spania a unui pistol si a munitiei aferente pentru a asasina o persoana, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Luis Suarez a primit Balonul de Aur acordat celui mai prolific atacant din Europa. Cristiano Ronaldo, egalul uruguayanului

Sezonul 2013/2014 a fost unul excelent pentru Luis Suarez in tricoul lui Liverpool, atacantul reusind sa marcheze 31 de goluri, la fel ca portughezul Ronaldo in tricoul lui Real Madrid. Cei doi atacanti au fost cei mai buni marcatori din Europa in sezonul anterior, motiv pentru care au fost premiati cu Gheata de Aur.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )