Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cotovelea: Salariile tuturor lucratorilor din Posta Romana vor fi majorate incepand de luna viitoare

Adevărul Adevărul,
Cotovelea: Salariile tuturor lucratorilor din Posta Romana vor fi majorate incepand de luna viitoare

Salariile tuturor lucratorilor din Posta Romana vor creste in luna noiembrie, a declarat Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala, care estimeaza pentru sfarsitul anului 2014 un profit de peste 10 milioane de euro pentru companie. continuă pe Adevărul

In plina campanie electorala, Ministrul Razvan Cotovelea anunta ca salariile tuturor angajatilor Postei Romane vor creste incepand de luna viitoare

Ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea PC) a declarat marti ca toate salariile angajatilor Postei Romane vor creste incepand de luna viitoare, in conditiile in care compania de stat a trecut pe un profit brut de 6,5 milioane de euro si se asteapta ca profitul inregistrat in acest an sa depaseasca 10 milioane de euro. Intrebat de HotNews. ro cu cat vor creste salariile, Ministrul Cotovelea a raspuns: nu stiu detalii, dar va pot spune colegii. Cresterile sunt pe diferite clase, cei care au salariul cel mai mic vor primi cea mai mare crestere. Amintim ca principalul motiv pentru demiterea fostei conduceri a Postei Romane a fost aprobarea de catre aceasta a majorarii salariilor postasilor care s-ar fi facut fara respectarea normelor legale. Posta Romana are peste 27. 000 de angajati.

O femeie a fost omorata in acte de Posta Romana

O femeie a fost omorata in acte de Posta Romana. Postasul nu a gasit-o acasa atunci cand i-a adus pensia si a aflat de la vecini ca la acea adresa ar fi decedat cineva .

Galati: O femeie a fost omorata in acte de Posta Romana

O femeie a fost omorata in acte de Posta Romana. Postasul nu a gasit-o acasa atunci cand i-a adus pensia si a aflat de la vecini ca la acea adresa ar fi decedat cineva. Femeia a fost declarata moarta la.

Cristian Lia: Peste 80% din cardurile ING vor fi contactless la sfarsitul T1 2015

ING Bank anticipeaza ca va ajunge sa aiba un portofoliu de 860. 000 de carduri contactless la sfarsitul primului trimestru T1) de anul viitor , reprezentand 86% din totalul portofoliului de 1 milion de carduri controlat de institutia de credit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )