Libnet.ro
UNICEF

23:45

COVID-19 in R. Moldova. Cei mai multi pacienti infectati au intre 50 si 59 de ani

Adevărul Adevărul,
COVID-19 in R. Moldova. Cei mai multi pacienti infectati au intre 50 si 59 de ani

Cele mai multe cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus din R. Moldova, 73 la numar, sunt in randul persoanelor cu varstele cuprinse intre 50 si 59 de ani. Raportul intre femei si barbati printre pacientii cu COVID-19 este de 168 la 130, transmite IPN. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS. Franta are cei mai multi pacienti in stare critica din lume. Autoritatile franceze au raportat alte 292 de decese si aproape 3.000 de cazuri noi in ultimele 24 de ore

Un numar de 292 de persoane au decedat in Franta, in ultimele 24 de ore, ducand bilantul fatalitatilor la un total de 2. 606, potrivit datelor furnizate de Worldometer. Mai mult decat atat, autoritatile.

Ancheta la spitalul din Suceava, dupa moartea mai multor pacienti infectati cu coronavirus

Procurorii din Suceava au deschis o ancheta penala, care ii vizeaza pe anumiti angajati ai Spitalului Judetean Suceava si ai DSP Suceava, dupa moartea mai multor oameni infectati cu coroanvirus.

Medic roman din Franta: Din cauza numarului mare de pacienti infectati, incepem sa avem si pacienti tineri in stare grava. Lupta va fi lunga

Radu Lupescu, medic roman stabilit la Strasbourg, marturiseste ca in Franta suntem in toiul furtunii. Paturile de terapie intensiva sunt pline. De asemenea, din cauza numarului mare de pacienti infectati, Radu Lupescu subliniaza ca Franta incepe sa aiba si pacienti tineri in stare grava. El avertizeaza ca lupta cu virusul COVID 19 va fi lunga si lanseaza un indemn: Stati acasa, nu bravati interdictia de iesire!.

Coronavirus: Sedinta a presedintelui Iohannis cu premierul si cu mai multi ministri, de la ora 12.30

Presedintele Klaus Iohannis va avea luni, de la ora 12. 30, o sedinta de evaluare a masurilor cu privire la gestionarea crizei coronavirus cu premierul Ludovic Orban si cu mai multi membri ai Guvernului.

Cei mai mari artisti au cantat de acasa. Vezi tot show-ul inedit! VIDEO

Duminica noaptea, unii dintre cei mai mari artisti ai lumii si-au unit fortele pentru un concert caritabil, complet neconventional. Iata aici tot show-ul inedit in care artisti de top au cantat de acasa! .

Coronavirus la Spitalul Judetean Deva: inca doi medici si mai multi pacienti au fost diagnosticati cu Covid 19

Numarul medicilor infectati cu coronavirus, de la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a ajuns la patru. Si alti pacienti au fost diagnosticati cu Covid 19.

Mai multi alesi locali din R. Moldova, infectati cu COVID-19

In tara au fost inregistrate mai multe cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus in randul primarilor si presedinti de raion. Alesii locali au fost internati si se simt bine. Despre aceasta a anuntat premierul Ion Chicu luni seara, dupa sedinta Centrului Unic de Comanda de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19, transmite IPN.

Cel putin 5 medici de la Spitalul Judetean din Deva si 13 pacienti infectati cu coronavirus. Spitalul, in carantina, managerul, suspendat din functie de catre prefect

Cel putin 5 medici si cel putin 13 pacienti de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva sunt infectati cu coronavirus, iar unitatea medicala a fost inchisa in totalitate, astfel ca nimeni nu intra si nimeni nu iese timp de 14 zile. Prefectul judetului, Vasile Poteca, a anuntat ca luni l-a suspendat din functie pe managerul spitalului, care nu a luat absolut nicio masura.

Politia Locala Sector 4 a sanctionat mai multi tineri care nu au respectat ordonanta militara: Acestia au iesit din casa si au intrat ilegal pe un teren de sport rupand sigiliul de la poarta

Politia locala Sector 4 anunta ca a aplicat amenzi in valoare de 30. 000 persoanelor care in ultimele 24 de ore nu au respectat prevederile Ordonantei militare. Cele mai multe sau fost acordate tinerilor care.

Unul dintre cei mai mari operatori de cablu dispare oficial. Sute de mii de abonati devin clienti Vodafone

Vodafone si UPC Romania au incheiat oficial procesul de fuziune. Drept urmare, in urma fuziunii, UPC Romania va inceta sa mai existe ca entitate juridica, incepand de marti 31 martie, fiind absorbita de Vodafone Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )