Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce cred americanii stabiliti in Romania despre alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte

B1 B1,
Ce cred americanii stabiliti in Romania despre alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte

Donald Trump a fost ales, marti, in functia de presedinte a Statelor Unite. Acest rezultat din alegerile prezidentiale a surprins pe toata lumea, atat in America cat si in restul. continuă pe B1

Filosoful Mihai Sora, despre alegerea lui Donald Trump presedinte al SUA: Nici poporul german nu merita, in 1933, sa fie adus in situatia de a-l alege pe Hitler

Filosoful Mihai Sora este de parere ca alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA arata ca bufonului nu-i mai ajunge zdranganitul din chitara. El vrea mai mult: vrea sa i se.

Isarescu, despre alegerea lui Donald Trump: Semnificatia alegerilor din SUA e mai degraba legata de incheierea unei forme de globalizare

Semnificatia alegerilor din SUA e mai degraba legata de incheierea unei forme de globalizare asa cum am inteles-o in ultimii 20-25 de ani , si asta cel putin din partea a doua tari- Marea Britanie si SUA, a spus joi Mugur Israescu, la conferinta in cadrul careia a prezentat Raportul privind inflatia.

Klaus Iohannis, despre criticile lui Donald Trump, din campanie, privind statele membre NATO: Romania s-a angajat ferm sa aloce 2% din PIB pentru cheltuieli de aparare (VIDEO)

Klaus Iohannis a facut mai multe declaratii presei la iesirea de la un eveniment la care a participat. Principalul subiect abordat a fost alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor.

George R.R. Martin, despre victoria lui Donald Trump: Winter is coming

Scriitorul George R. Martin critica alegerea lui Donald Trump la Casa Alba, avertizand ca Winter is coming Vine iarna), laitmotiv al seriei Cantec de gheata si foc, roman care sta la baza serialului Urzeala Tronurilor. America a vorbit. Chiar credeam ca suntem mai buni decat atat. Se pare ca nu. Trump era cel mai putin calificat candidat care a fost vreodata nominalizat pentru presedintie de un partid important. Incepand cu luna ianuarie, el va deveni cel mai rau presedinte din istoria Americii si un jucator periculos de instabil in scena mondiala, scrie Martin pe blogul sau.

UPDATE Reactie surprinzatoare a bursei americane: Wall Street deschide la un nivel record, pastrandu-si optimismul dupa alegerea lui Donald Trump

Indicele Dow Jones evolua la niveluri record joi, la deschiderea bursei de pe Wall Street, conservand elanul dupa alegerea lui Donald Trump la presedintia americana, scrie AFP.

Poporul stie intotdeauna ce trebuie facut. Victor Ponta, despre alegerea noului presedinte al Americii, Donald Trump. Fostul premier face legatura cu situatia din Romania (FOTO)

Victor Ponta a fost printre primii politicieni care si-au exprimat opinia cu privire la votul americanilor in urma caruia Donald Trump a fost ales noul presedinte al Americii. Ponta a amintit in.

Coreea de Nord saluta alegerea lui Donald Trump ca presedinte al SUA: Este un politician intelept. Analistii explica impactul Administratiei Trump asupra axei Phenian-Washington-Seoul

Autoritatile de la Phenian l-au avertizat, joi, pe presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, cu privire la puterea nucleara a Coreei de Nord. Astfel, intr-un comentariu aparut in publicatia nord-coreeana Rondon Sinmu, se mai precizeaza ca tentivele SUA de denuclearizare reprezinta o iluzie depasita, potrivit agentiei sud-coreene Yonhap. Pe de alta parte, un editorial publicat de o alta publicatie il califica pe Trump drept un politician intelept, cu viziune pe termen lung.

Ce spun horoscopul si cifra destinului despre caracterul lui Donald Trump: Presedintele SUA este nascut in aceeasi zi cu Che Guevara, Alzheimer si George Calinescu

Nascut la 14 iunie 1946, noul presedinte al SUA, Donald Trump, este in zodia Gemeni. Astrologii considera ca nativii din Gemeni sunt caracterizati prin dualitate si din aceasta cauza exista riscul.

Ce spun celebritatile despre victoria lui Donald Trump: O noapte rusinoasa/ Plang/ Zborurile catre Canada sunt foarte ieftine/ Macar iarba e legala

Chris Evans, actorul care-l joaca pe Captain America in The Avenger, Ariana Grande, Cher si Lady Gaga sunt doar cateva dintre celebritatile care si-au aratat socul si dezamagirea in urma victoriei candidatului republican Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA. Acestea au scris pe Twitter mesaje precum o noapte rusinoasa pentru America, Canada ar trebui sa construiasca un perete si Trump nu va fi niciodata mai mult decat o toaleta, potrivit The Telegraph.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )