Libnet.ro
UNICEF

15:00

Creditul pentru firme si populatie a crescut cu 1,1%, la 224,15 miliarde lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Creditul pentru firme si populatie a crescut cu 1,1%, la 224,15 miliarde lei

Soldul creditului neguvernamental acordat de institutiile de credit a crescut in iunie cu 1,1% 1,1% in termeni reali) fata de luna anterioara, pana la 224,15 miliarde lei, sustinut de imprumuturile in valuta si deprecierea leului, potrivit datelor anuntate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

BNR: Creditul pentru firme si populatie a crescut in luna iunie cu 1,1%

Soldul creditului neguvernamental acordat de institutiile de credit a crescut in luna iunie a acestui an cu 1,1 % 1,1% in termeni reali) fata de luna mai pana la nivelul de 224,159 miliarde lei, potrivit datelor anuntate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Creditul bancar, misiune imposibila pentru firme.

Sistemul bancar din Romania este, probabil, unul dintre cele mai putin transparente din intreaga Europa. Lipsa informatiilor si birocratia excesiva reprezinta un impediment major pentru firmele locale care cauta un credit. Dupa ce aduc la banca un vraf de documente a caror obtinere presupune timp si bani, multi solicitanti de credit sunt respinsi in ultimul moment. De vina e opacitatea unui sistem bazat pe acordul centralei, noteaza o analiza a revistei Capital. Birocratia excesiva a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )