Libnet.ro
UNICEF

05:15

Crestere de peste 40% a garantiilor pentru Prima Casa, in primele sase luni ale acestui

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Crestere de peste 40% a garantiilor pentru Prima Casa, in primele sase luni ale acestui

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii a acordat peste 15. 600 garantii prin programul Prima Casa, in primele sase luni ale anului 2015, in crestere cu peste 40% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2014, cand au fost acordate un numar de circa 11. 100 garantii. continuă pe Ziarul Bursa

FNGCIMM a acordat peste 15.600 de garantii in cadrul programului Prima Casa

In prima jumatate a anului 2015, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM) a acordat cu 40% mai multe garantii pentru programul Prima Casa, acestea ajungand la 1,3 miliarde de lei.

Actiunile Google, propulsate de rezultatele financiare care au depasit asteptarile investitorilor pentru prima data dupa un an si jumatate

Actiunile Google au crescut cu aproape 12% dupa ce compania a depasit asteptarile investitorilor pentru prima data in ultimele sase trimestre, iar daca vineri se vor mentine la nivelul atins deja pe Nasdaq, actiunile vor atinge, istoric, cea mai ridicata valoare, adaugand nu mai putin de 40 de miliarde de dolari la valoarea de piata a gigantului de tehnologie, potrivit Reuters.

Statul Islamic: Un copil, filmat in timp ce decapita un prizonier. Este pentru prima data cand un pui al califatului executa o victima prin decapitare

Jihadistii Statului Islamic au realizat o inregistrare cu un copil cu varsta de circa 10 ani care executa prin decapitare un prizonier, scrie DailyMail. Islamistii au prezentat anterior inregistrari cu copii cu varste de pana la 12 ani impuscand victimele insa este pentru prima data cand folosesc un copil pentru a decapita brutal un prizonier.

VIRAL: Cum reactioneaza o fetita de cateva luni cand isi vede pentru prima data parintii

O fetita in varsta de cateva luni din orasul american Cincinnati si-a vazut pentru prima data parintii dupa ce a primit o pereche de ochelari. Reactia copilei a fost filmata si postata pe Internet de mama ei, Jessica Sinclair.

Finantele au platit premiile pentru prima Loterie Fiscala si suspecteaza fraude privind 65 de bonuri

Ministerul Finantelor Publice a platit premiile pentru prima Loterie Fiscala, respectiv cate 56 de lei pentru 17. 837 bonuri, dupa ce a respins 313 cereri care nu indeplineau conditiile, iar alte 65 de bonuri au fost invalidate, Fiscul suspectand fraude.

Crestere peste asteptari pentru economia Chinei

Economia Chinei a inregistrat o crestere anuala de 7% in trimestrul al doilea din 2015, usor peste estimarile analistilor, respectiv similara cu cea din primele trei luni ale anului curent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )