Libnet.ro
UNICEF

23:15

CRIMA GROAZNICA. Actorul Constantin Ghenescu a fost injunghiat in locuinta sa.

România Liberă România Liberă,
CRIMA GROAZNICA. Actorul Constantin Ghenescu a fost injunghiat in locuinta sa.

Actorul Constantin Ghenescu, in varsta de 69 de ani, a fost gasit mort joi, in locuinta sa din Piatra-Neamt, cauza decesului fiind mai multe rani provocate prin injunghiere, au declarat pentru Mediafax surse din Politia Romana. Constantin Ghenescu a fost gasit decedat, dupa ce un vecin - alertat de mirosul care se simtea din locuinta actorului - a sunat la 112. Cadavrul a fost transportat la INML, unde s-a stabilit ca moartea a fost provocata de mai multe rani produse in zona gatului prin . continuă pe România Liberă

Actorul Constantin Ghenescu a fost gasit mort joi in locuinta sa; acesta a fost injunghiat

Actorul Constantin Ghenescu, in varsta de 69 de ani, a fost gasit mort joi, in locuinta sa din Piatra-Neamt, cauza decesului fiind mai multe rani provocate prin injunghiere, au declarat pentru Mediafax surse din Politia Romana.

Actorul Constantin Ghenescu a fost gasit mort in casa. Anchetatorii investigheaza ipoteza unei crime

In ultimii ani, actorul se retrasese din activitate si ajunsese sa traiasca singur, in saracie, intr-un apartament din Piatra Neamt.

Actorul Constantin Ghenescu, gasit mort in apartamentul sau: Politistii suspecteaza o moarte violenta

Actorul Constantin Ghenescu 69 de ani) a fost gasit mort, joi seara, in apartamentul sau din Piatra Nemt. Politistii suspecteaza o moarte violenta, victima prezentand mai multe plagi injunghiate,.

Un pensionar de 58 de ani din Anina a fost injunghiat in gat de mai multi necunoscuti

Barbatul spune ca mergea spre gospodaria unor rude pentru a-i ajuta la mici reparatii la casa in care locuiesc si ca a fost injunghiat in plina strada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )