Libnet.ro
UNICEF

00:07

Crima infioratoare intr-o localitate din judetul Galati. O batrana a fost ucisa cu lovituri de topor in scop de jaf

Adevărul Adevărul,
Crima infioratoare intr-o localitate din judetul Galati. O batrana a fost ucisa cu lovituri de topor in scop de jaf

O crima infioratoare a zguduit astazi localitatea galateana Ivesti. O femeie de 80 de ani a ucisa cu bestialitate in propria locuinta de un consatean, care i-a furat cerceii si doi lei. continuă pe Adevărul

Crima infioratoare! O femeie si-a incendiat iubitul, iar apoi l-a injunghiat de mai multe ori

O crima infioratoare a avut loc in seara de sambata spre duminica, atunci cand un barbat si o femeie din Causeni au consumat in mod abuziv alcool si s-au luat la cearta. Tragedia a avut loc in jurul orei 2:00, in apartamentul in care cei doi locuiau. Cum s-a produs odioasa crima O femeie de .

Crima infioratoare intr-un apartament! Barbat ucis si parasit intr-o balta de sange

O crima terifianta a avut loc in nord-estul Republicii Moldova, orasul Soroca. Politistii au identificat trupul fara viata al unui barbat in varsta de 52 de ani. A murit in chinuri Potrivit autoritatilor, barbatul a fost gasit mort, trantit pe podea, intr-o balta de sange. Crima infioratoare a avut loc in cursul zilei de ieri, .

Scandalul s-a incheiat: spitalele din judetul Braila nu primesc bolnavi de COVID-19 din Galati

Spitalele din judetul Braila nu vor accepta si trata bolnavi de coronavirus din alte regiuni ale tarii. Anuntul prefectului judetului Braila vine dupa ce mai multi politicieni locali au protestat fata de proiectul care viza transferarea de la Galati la Braila a pacientilor cu COVID-19.

Prefectul Catalin Boboc, dupa propunerea DSP Galati: in Braila se va asigura doar tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus din judetul nostru

In spitalele din Braila vor fi tratati doar pacientii infectati cu COVID-19 din judet, a anuntat prefectul Catalin Boboc, dupa videoconferinta de marti, organizata de Ministerul Sanatatii, in care a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )