Libnet.ro
UNICEF

05:15

Crin Antonescu: Asteptam dezbaterea PNL pe temele economice si de politica fiscala la care va participa si Ponta

B1 B1,
Crin Antonescu: Asteptam dezbaterea PNL pe temele economice si de politica fiscala la care va participa si Ponta

Presedintele PNL, CrinAntonescu, a declarat, vineri, ca asteapta dezbaterea PNL pe teme economice si de politica fiscala de saptamana viitoare la care va participa si primul ministru Victor. continuă pe B1

Crin Antonescu: Principalul adversar al PNL este PSD (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, marti, ca principalul adversar al PNLeste Partidul Social Democrat, aflat la guvernare. Identitatea PNL este una foarte clara, iar adversarul principal al PNL e PSD, aflat astazi.

Victor Ponta: Regret credinta lui Crin Antonescu ca adversarul politic al PNL este PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca regreta credinta liderului PNL, Crin Antonescu, ca batalia nu se mai da cu Basescu, care iese din mandat, ci cu PSD-ul cu tentatie de partid-stat. Ponta sustine.

Crin Antonescu: PNL saluta semnarea acordului politic UE - Ucraina

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca PNL saluta semnarea acordului politic UE-Ucraina, pe care il considera un eveniment istoric. Antonescu spune ca acest acord este unul favorabil si pentru.

Crin Antonescu: Nu fac comentarii la insemnarile pe Facebook ale domnului Ponta. Probabil o va tine asa mult timp

Crin Antonescu a declarat, marti, ca nu comenteaza insemnarile de pe Facebook ale premierului Victor Ponta, care a spus ca regreta faptul ca liderul PNl crede ca adversarul politic al PNL este PSD, relateaza Me.

Crin Antonescu, la Realitatea TV, de la ora 21.00

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitat la emisiunea Editie Speciala de la Realitatea TV, incepand cu ora 21.

Crin Antonescu, despre referirile lui Ponta la refacerea USL: Si eu as vrea ca Romania sa aiba portavioane

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, despre referirile premierului Victor Ponta la refacerea USL ca si el ar dori ca Romania sa aiba cateva portavioane. Si eu as vrea ca Romania sa aiba.

Crin Antonescu: Cred ca marele perdant al europarlamentarelor va fi PDL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit marti, despre alegerile care urmeaza in urmatoarele luni, europarlamentare si prezidentiale, liderul liberal pronuntandu-se mai ales asupra modului in care se vor prezenta adversarii politici.

Crin Antonescu: Ma vad presedinte. in turul II, cu Ponta, ar fi ca la box. Ai in cine sa dai

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a vorbit, la TVR, despre cele doua seturi de alegeri din acest an si a opinat ca europarlamentarele reprezinta, pentru formatiunea pe care o conduce, o proba eliminatorie. in ce priveste alegerile prezidentiale, Antonescu s-a declarat convins ca va ajunge la Cotroceni, dar a formulat si o serie de pronosticuri privind posibilii sai rivali.

Crin Antonescu, despre motivul excluderii lui Mircea Diaconu de pe lista candidatilor la europarlamentare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca retragerea lui Mircea Diaconu de pe lista de candidati la europarlamentare din partea liberalilor a fost determinata de situatia acestuia legata de sentinta.

Crin Antonescu, intre Draga Stolo! si iepurele perfect

In campania pentru prezidentiale, inceputa deja de Crin Antonescu o data cu iesirea din USL, liderul PNL se afla intr-un blocaj dificil de depasit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )